Bayern – Wolfsburg ponturi pariuri 14.08.2022

bayern wolfsburg ponturi pariuri

Deplasare infernală pentru Wolfsburg în runda a 2-a din Bundesliga. Formația antrenată de Niko Kovac merge pe Allianz Arena pentru a da piept cu „mașinăria de goluri bavareză”, Bayern Munchen. Meciul este programat duminică, începând cu ora 18:30. Vom asista la un joc cu multe reușite? VEZI mai jos ce ți-am propus la acest duel!

ore
minute
secunde

Bayern

A „defilat” în meciul cu Eintracht Frankfurt din runda trecută, reușind să se impună cu un neverosimil 1-6. 

 

Marcator în jocul cu Leipzig din SuperCupă, Sadio Mane a reușit să marcheze și în deplasarea de la Frankfurt. Pentru a înscrie și acum, se dă cota 1.57 la Netbet

 

Kingsley Coman este în continuare suspendat. Atacantul francez de 26 de ani își ispășește ultima etapă de suspendare după încasarea cartonașului roșu din meciul cu Stuttgart din ediția precedentă de Bundesliga.

 

Leon Goretzka, Bouna Sarr și Eric Choupo-Moting nu au fost nici în lotul cu Leipzig, nici în cel cu Frankfurt din cauza accidentărilor și cel mai probabil vor absenta și acum.

Wolfsburg

A înregistrat o remiză în etapa trecută; a făcut 2-2 acasă cu Bremen.

 

Mattias Svanberg și Patrick Wimmer, 2 dintre jucătorii transferați în această perioadă de mercato, au fost titulari în partida cu Bremen; destul de probabil să îi vedem în unsprezecele de start și acum.

 

Yannick Gerhardt și Kilian Fischer au fost lăsați în afara lotului (probleme medicale) și este posibil ca amândoi să fie indisponibili și pentru acest duel.

Echipe probabile

Bayern

Football Field
Neuer
Pavard
Upamecano
Hernandez
Davies
Muller
Kimmich
Gravenberch
Musiala
Gnabry
Mane

Wolfsburg

Football Field
Casteels
Baku
Bornauw
Lacroix
van de Ven
Wimmer
Arnold
Svanberg
Brekalo
Marmoush
Lukas Nmecha

Istoric confruntări directe

În 3 din precedentele 4 confruntări directe s-a marcat din ambele tabere.

 

Bayern este fără înfrângere în ultimele 17 jocuri directe (14 victorii și 3 rezultate de egalitate).

Bayern - Wolfsburg ponturi pariuri

Consider că vom asista la o partidă cu multe reușite și de aceea recomand pariul Total goluri peste 3.5, pariu pe care îl poți avea în vedere și pentru biletul zilei de duminică.

 

Precedentele 2 jocuri ale lui Bayern au oferit un spectacol fotbalistic în adevăratul sens al cuvântului; au fost cel puțin 7 goluri înscrise în fiecare din aceste ultime 2 partide.

 

Și istoricul recent al întâlnirilor directe ne indică faptul că sunt șanse foarte mari să asistăm la o dispută cu multe goluri. În 4 din ultimele 5 confruntări directe s-a modificat tabela de cel puțin 4 ori.

Pronostic

4+

Cota

1.54

Votează aici pronosticul tău!

1
X
2

Rezultate voturi!

1 100 % (2 voturi)
(2 voturi)
X 0 % (0 voturi)
(0 voturi)
2 0 % (0 voturi)
(0 voturi)