Belgia – România Ponturi Pariuri 22.06.2024

Campionatul European de Fotbal EURO 2024 este în plină desfășurare, iar ziua de sâmbătă este una plină de noi emoții, de la ora 22:00, disputându-se cea mai așteptată partidă în țara noastră, jocul dintre Belgia și România! Pentru acest super joc pe care cu toții îl așteptăm, îți propun un pronostic la cota de 1.85!

belgia românia ponturi pariuri

Informații despre meci

Al doilea joc al României de la Campionatul European 2024 se va disputa pe RheinEnergieStadion din Koln. Aici evoluează în mod tradițional echipa de club Koln, echipă care a retrogradat din Bundesliga. Stadionul are o capacitate de 43.000 de locuri și va fi plin, desigur, îmbrăcat în galben!

Update: Vom avea arbitru de finală la acest joc, polonezul Szymon Marciniak fiind delegat, acesta conducând finala Campionatului Mondial din 2022 și finala Ligii Campionilor din 2023. El va fi asistat la cele două tușe de Tomasz Listkiewicz și Adam Kupsik. 

Postul TV care transmite meciul Belgia – România este PRO TV. Trustul deține întregul pachetul de Drepturi TV EURO 2024!

Cote Pariuri Belgia - România

1.47!

2-4 goluri în meci!

Euro 2024 ne-a învățat cu multe goluri în fiecare meci, iar ambele formații au echipe dornice să ofere spectacol, asta însemnând goluri marcate!

1.90

Ambele echipe marchează!

Ambele formații au linii ofensive de valoare, România a demonstrat asta în primul meci, iar pe belgieni îi cunoaște toată lumea!

2.27

X Pauză!

România s-ar mulțumi cu un rezultat de egalitate, iar apărarea este unul din punctele noastre forte, astfel că o remiză cel puțin la pauză este de pariat!

jucator belgia 2 lukaku

Lukaku este golegheterul all-time al Belgiei, toată lumea așteaptă un gol marcat la acest turneu final, el fiind și golgheterul preliminariilor pentru acest turneu final!

Primul XI probabil:

Football Field
Casteels
Castagne
Faes
Debast
Carrasco
Trossard
Mangala
de Bruyne
Onana
Doku
Lukaku

Belgia

Belgia este una din favoritele la câștigarea trofeului, au jucători care la nivel individual se pot lupta cu orice națională din lume, dar nu au găsit încă rețeta unui succes istoric.

Au dezamăgit profund în primul joc de la Euro 2024, înregistrând cea mai mare surpriză a primei runde, prin înfrângerea 0-1 contra Slovaciei, golul fiind încasat devreme, în minutul 7.

Chiar dacă au dominat copios din punct de vedere statistic și au avut două goluri anulate în dreptul lui Lukaku, pentru ofsaid și henț, s-au recunoscut învinși și acum vor lupta să recupereze punctele pierdute.

A fost prima înfrângere suferită de Belgia, după 15 partide consecutive fără să fie învinși.

Performanțe Belgia la Campionatul European

  • Nu au niciun trofeu câștigat la Euro în istoria lor, cel mai aproape fiind în anul 1980, când au jucat finala și în 1972 când au obținut locul 3.
  • La ultimul Euro jucat, în 2021, au trecut de grupe, au eliminat Portugalia în optimi, iar în sferturi au fost eliminați de camioana Italia.

Statistici

  • Belgia are o echipă de mare valoare, domină aproape fiecare joc și le place să paseze, adunând meciul trecut nu mai puțin de 569 pase.
  • Nu vor avea jucători indisponibili pentru acest joc, întreg efectivul luptând pentru o victorie.
jucator romania 2 stanciu

Nicolae Stanciu, 31 ani, jucătorul crescut de Unirea Alba Iulia a fost declarat jucătorul meciului în duelul cu Ucraina, a marcat un gol de generic, iar căpitanul nostru are rolul de a trage echipa după el.

Primul XI probabil:

Football Field
Niță
Rațiu
Burcă
Drăgușin
Bancu
R. Marin
M. Marin
Stanciu
Man
Drăguș
Hagi

România

România este o echipă care luptă mereu cu șanse la calificarea în fazele finale ale turneelor finale, dar fără să strălucească, în acest moment al istoriei, selecționerul Edi Iordănescu reușind să formeze un grup capabil de o performanță notabilă.

Acest aspect s-a văzut din plin în primul joc, când am reușit să obținem cea mai importantă victorie din istorie la un turneu final, prin acest istoric 3-0 contra Ucrainei.

România a demonstrat dăruire și capacitate nemăsurată de efort în primul joc, marcatorii celor 3 goluri fiind Stanciu, Răzvan Marin și Drăguș.

Toată echipa a evoluat la cel mai înalt nivel, iar ca jucători care s-au evidențiat îi amintim pe Stanciu, Man, Niță, Drăgușin, Rațiu și Drăguș.

Sperăm ca jucătorii să revină cu picioarele pe pământ, să înțeleagă că nu au realizat încă mare lucru și să își dorească performanță.

România trăiește o emulație care trebuie transformată într-un lucru pozitiv și alături de susținerea fanilor să trecem peste dezamăgirile trăite în ultimele amicale, dar și la ultimii ani prin multiple ratări de calificări și meciuri ingrate.

Performanțe România la Campionatul European

  • Avem 4 participări la Euro, iar cea mai bună performanță este calificarea în sferturi la Euro 2000, unde am lăsat acasă Anglia și Germania, pentru ca noi să fim eliminați de Italia, într-un meci de tristă amintire.
  • La ultimul Euro la care am participat, în 2016, am avut parte de o grupă de foc, alături de Olanda, Italia și Franța, adunând 2 puncte din remize cu Italia și Franța, dar nu am reușit să trecem de grupe, amintindu-ne un penalty decisiv apărat de Buffon în fața lui Adrian Mutu.

Statistici

  • Jucătorii României dau dovadă de disponibilitate la efort, aspect pe care adversarii vor fi nevoiți să îl contracareze cu multă muncă.
  • România are un joc bazat pe contraatac, iar un meci cu o echipă care domină și are inițiativa, ne convine.

Meciuri directe Belgia vs România

Sunt consemnate 5 partide directe între cele două naționale, România conducând surprinzător în statistici, cu 3 victorii, Belgia câștigând celelalte două partide.

Ultimul meci direct s-a disputat în 2012, un meci amical, câștigat cu 2-1 de România, marcatori fiind atunci Torje și Maxim.

De menționat este faptul că fiecare joc direct a fost câștigat de una din cele două echipe, la limită.