CFR Cluj – Rapid ponturi pariuri 19.03.2023

cfr cluj rapid ponturi pariuri

Duminică, în derbyul zilei din Play-off, campioana CFR Cluj, va primi pe teren propriu vizita celor de la Rapid București, într-o partidă a feroviarilor, de la care așteptăm spectacol.

 

Meciul se va disputa pe stadionul Doctor Constantin Rădulescu din Cluj-Napoca, începând cu ora 19:30, fiind transmis de canalele Digi Sport, Orange Sport și Prima Sport.

 

Urmăriți avancronica partidei, pronosticul propus la casa de pariuri Betano și accesați secțiunea păreri Betano pentru a lua recenzii privind această casă de pariuri!

ore
minute
secunde

CFR Cluj

CFR Cluj este campioana ultimelor 5 sezoane din campionatul intern, fiind cea mai constantă echipă, principalul pion în realizarea acestor performanțe fiind antrenorul Dan Petrescu, cel care a avut parte și de susținere din partea conducerii.

 

Clujenii încep acest Play-off din postura de ocupantă a locului secund, la egalitate de puncte cu liderul Farul Constanța, dar cei de la CFR au beneficiat de rotunjire, lucru care este un dezavantaj în perspectiva egalițății la final de campionat.

 

În precedentele 5 partide de campionat sunt neînvinși, iar în ultimele 3 au o victorie 2-1 cu UTA Arad, o remiză, 2-2 cu Sepsi și o victorie clară în ultimul meci, 4-0 cu marea rivală, U Cluj.

 

Acasă, CFR are 15 partide disputate în acest sezon, adunând 33 de puncte cu 29 goluri marcate, 12 încasate, fiind a 3-a echipă în clasamentul jocurilor disputate pe teren propriu.

Rapid București

Rapid a redevenit o forță a campionatului României, odată cu renovarea stadionului și cu preluarea clubului de către niște acționari serioși cu dorință de performanță.

 

Adi Mutu a declarat că echipa încă nu are puterea necesară pentru a spera la titlu, iar principalul obiectiv este acela de a se clasa la final de sezon pe loc de cupe europene.

 

Încep Play-offul de pe poziția a 5-a, cu 26 de puncte, 3 mai puțin decât FCSB, echipa de pe locul 3, loc vizat de feroviari.

 

În precedentele 3 meciuri de campionat și-au pierdut progresiv din strălucire, câștigând 1-2 la Botoșani, apoi fiind învinși în 2 rânduri, 0-1 de Hermannstadt pe teren propriu și 2-1 în deplasare de Farul.

 

În deplasare, Rapid nu strălucește, în 15 partide disputate au adunat 19 puncte cu 13 goluri marcate și 14 încasate, clasându-se pe locul 6 în clasamentul jocurilor disputate pe teren străin.

Echipe probabile

CFR Cluj

Football Field
Scuffet
Manea
Yuri
Burcă
Camora
Deac
Muhar
Boateng
Krasniqi
Janga
Birligea

Rapid București

Football Field
Moldovan
Onea
Grigore
Săpunaru
Morais
Kait
Crepulja
Emmers
Sefer
Dugandzic
Papeau

Istoric confruntări directe

În campionatul regulat, cele două formații s-au întâlnit de 2 ori, fiecare câștigându-și meciul de pe teren propriu, CFR cu 1-0, iar Rapid cu 2-1.

CFR CLuj - Rapid București ponturi pariuri

Tipster: Paul0722
Procentaj: 70.7% win
Câștigate: 29/41
Unități: 1406

Pariați pronosticul propus pentru acest joc la case de pariuri online partenere pentru a vă bucura de bonusuri și avantaje oferite pariorilor!

 

CFR Cluj este favorită în acest joc, are mare experiență în gestionarea unor meciuri complicate, iar Dan Petrescu știe să își organizeze echipa astfel încât la intrarea în Play-off să atingă vârful de formă.

 

Rapid are mari speranțe de la acest Play-off, dar aici toate meciurile vor fi complicate, fiecare partidă fiind un derby. Se bazează pe susținerea fanilor și pe dăruirea jucătorilor.

 

Consider că va fi un meci echilibrat, cu un plus în dreptul celor de la CFR Cluj, echipă mult mai experimentată.

Pronostic

Victorie CFR Cluj!

Cota

2.00

Votează aici pronosticul tău!

1
X
2

Rezultate voturi!

1 0 % (0 voturi)
(0 voturi)
X 100 % (1 voturi)
(1 voturi)
2 0 % (0 voturi)
(0 voturi)