Chindia – Hermannstadt ponturi pariuri 07.12.2023

chindia hermannstadt ponturi pariuri

În această săptămână se va disputa runda cu numărul 3 din grupele Cupei României, se decid cele 8 echipe care vor ajunge în sferturi, iar un duel interesant se va juca între Chindia, echipă fără șanse la calificare și Hermannstadt, formație care depinde de jocul rezultatelor pentru a trece mai departe.

 

Partida se va disputa pe Stadionul Eugen Popescu din Târgoviște, începând cu ora 17:00!

 

Urmăriți avancronica partidei și pariați pronosticul propus pentru acest joc la casa de pariuri Superbet!

ore
minute
secunde

Paul0722 e în formă!

4 din ultimele 5 ponturi au fost câștigate!

Vezi mai jos pronosticul lui!

Chindia Târgoviște

Chindia este o echipă care a retrogradat la finalul sezonului precedent, iar la primul sezon pe a doua scenă a fotbalului românesc este destul de greu, aspect sesizat și în meciurile din Cupa României.

 

Chindia nu a câștigat niciunul din cele două jocuri disputate în această grupă, nereușind să marcheze niciun gol și încasând 4. Doar Progresul Pecica stă mai slab ca ei, aceștia încasând 8 goluri.

 

Târgoviștenii au fost învinși în primul meci cu 2-0 de Corvinul Hunedoara, iar în runda a 2-a au pierdut tot cu 0-2 în fața celor de la Petrolul Ploiești.

 

Nici în campionat nu stau mai bine, iar după 15 jocuri disputate au adunat 21 de puncte, care îi clasează pe poziția a 11-a, loc de Play-out.

Hermannstadt

Hermannstadt este o echipă de prim eșalon, fiind o formație constantă, care după ce a promovat a crescut pas cu pas, iar în acest sezon se luptă pentru accederea în Play-off.

 

În Cupă depind de rezultatele celorlalte două jocuri pentru a spera la calificare, iar ei au nevoie de cele 3 puncte.

 

După cele 2 jocuri au 4 puncte, cu 7 goluri marcate și 1 încasat, clasându-se pe poziția a 3-a și luptându-se cu Petrolul și Corvinul pentru calificare.

 

În primul meci, jucat pe teren propriu, au remizat 1-1 cu Sepsi, câștigătoarea trofeului, urmând ca în a doua rundă să îi distrugă pe cei de la Pecica, scor 0-6.

 

În campionat au o perioadă mai slabă, ocupând locul 7 cu 25 de puncte, 1 mai puțin decât U Cluj și Petrolul, echipele clasate imediat deasupra.

Echipe probabile

Chindia

Football Field
Popescu
Anisorac
Dinu
Rutjens
Fedele
Romeo
Ursu
Zivkovic
Botogan
Cojocaru
Matis

Hermannstadt

Football Field
Muțiu
Oroian
Stoica
Antoche
Ciubotaru
Petrescu
Murgia
Biceanu
Bărbuț
Fonseca
Neguț

Istoric confruntări directe

Sezonul precedent cele două formații s-au întâlnit în 4 rânduri, în sezonul regulat au remizat 1-1 în tur, Chindia s-a impus la Sibiu cu 0-1, iar Hermannstadt a câștigat ultimele două întâlniri 4-1 în Cupă și 1-2 în Play-out. 

Chindia - Hermannstadt ponturi pariuri

Tipster: Paul0722
Procentaj: 70.7% win
Câștigate: 29/41
Unități: 1406
Chindia - Hermannstadt
Argument Pronostic
Chindia nu mai are nicio șansă la calificare, astfel că nu va forța în acest joc, dar cu siguranță nu se vor da la o parte din fața sibienilor.

Hermannstadt stă la mâna rezultatelor pentru a se califica, iar Cupa României este un obiectiv secundar, în prim plan fiind ocuparea unui loc de Play-off la finalul sezonului regulat.

Consider că vom avea parte de un meci echilibrat, ambele formații vor alinia efective schimbate față de jocurile din campionat, iar o remiză la pauză sau la final este de luat în seamă.
Pronostic: 
Pauză sau final X!
Cota: 
1.80

Tot azi se mai joacă:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *