Ecuador – Chile ponturi pariuri 22.11.2023

ecuador chile ponturi pariuri

În această perioadă se dispută meciuri internaționale, iar în America de Sud calificările pentru Cupa Mondială din 2026 sunt în plină desfășurare, Ecuador primind vizita celor din Chile, într-un derby important pentru calificare.

 

Meciul se va disputa pe Estadio Rodrigo Paz Delgado din Quito, începând cu ora 01:30, ora României!

 

Urmăriți avancronica partidei și pariați pronosticul propus pentru acest joc la casa de pariuri Betano!

ore
minute
secunde

Ecuador

Ecuador este o echipă cu o istorie bogată în America de Suc, au 4 calificări la Cupa Mondială, toate obținute din 2002 încoace, iar cea mai bună performanță este o prezență în optimi în 2006.

 

Nici în Copa America nu au foarte mari rezultate, cele mai bune performanțe fiind două locuri 4, în 1993 și 1959, de fiecare dată ei fiind țara organizatoare.

 

În aceste preliminarii au adunat 5 puncte în 5 jocuri disputate, cu 4 goluri marcate și 3 încasate, clasându-se pe poziția a 6-a, având același număr de puncte ca și Chile, dar au fost depunctați cu 3 puncte înainte de începutul calificărilor.

 

În precedentele 3 jocuri disputate au o victorie 1-2 cu Bolivia și două remize 0-0 cu Columbia, respectiv 0-0 cu Venezuela, runda precedentă.

Chile

Chile este una din cele mai bune echipe din America de Sud, având nu mai puțin de 9 calificări la Cupa Mondială, cu un loc 3 ca cel mai bun rezultat, în 1962 când au fost și organizatori, iar la ultimele 3 participări au trecut de fiecare dată de grupe, oprindu-se în optimi. Ultima participare a avut loc în 2014.

 

Copa America este o competiție unde de fiecare dată se luptă pentru fazele finale, au două trofee consecutive câștigate, în 2015 și 2016 (ediție festivă), fiind singurele titluri adjudecate.

 

În aceste calificări au un parcurs destul de slab, sub așteptări, iar după 5 partide disputate au adunat 5 puncte, cu 3 goluri marcate și 6 încasate, clasându-se în afara locurilor calificabile, pe poziția a 8-a.

 

În precedentele 3 jocuri disputate au înregistrat o victorie 2-0 cu Peru, o înfrângere dureroasă, 3-0 cu Venezuela și o remiză etapa trecută, 0-0 cu Paraguay.

Echipe probabile

Ecuador

Football Field
Dominguez
Preciado
Torres
Pacho T.
Hincapie
Paesz
Franco
Cifuentes
Caicedo
Sornoza
Rodriguez

Chile

Football Field
Cortes
Diaz
Medel
Maripan
Suazo
Davila
Pulgar
Sanchez
Echeverria
Brereton
Pizarro

Istoric confruntări directe

Ultimul joc direct a avut loc în preliminariile pentru Cupa Mondială din 2022, iar Ecuador s-a impus cu 0-2 în Chile.

Ecuador - Chile ponturi pariuri

Tipster: Paul0722
Procentaj: 33.3% win
Câștigate: 4/12
Unități: -312
Ecuador - Chile
Argument Pronostic
Ecuador este o echipă care are capacitatea să ajungă la Cupa Mondială din 2026, iar de la un meci pe teren propriu cu o echipă care nu traversează cea mai bună perioadă a lor, nu pot să își propună decât victoria.

Chile pare că nu se regăsește în ultimii ani, având prestații mult sub valoarea individuală a lotului, iar o victorie în acest joc i-ar urca pe loc calificabil.

Consider că vom avea parte de un meci spectaculos, cu goluri marcate, ambele formații având premise pentru a se impune, chiar dacă favorită pleacă Ecuador.
Pronostic: 
Ambele echipe marchează!
Cota: 
2.35

Tot azi se mai joacă:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *