Grecia – Malta ponturi pariuri 11.06.2024

grecia malta ponturi pariuri

Pe teren neutru în Austria la Grodig pe Untersberg-Arena unde Grecia o va întâlni pe Malta de la ora 19:00. Întâlnirea nu va fi transmisă în România.

ore
minute
secunde

Grecia

Selectionata condusă de Papadopoulos mai are de așteptat pentru a reveni la un Campionat European, ultima participare fiind în 2012 când atingea sferturile de finala.

Grecii au făcut o campanie buna de calificări și au terminat pe locul 3 grupa B avându-le ca adversare pe Franța, Olanda, Irlanda și Gibraltar.

S-a calificat deci la baraj unde în semifinale a trecut fără emoții de Kazakhstan, 5-0, și se părea ca trupa lui Poyet la acea vreme tehnician al naționalei va merge la Turneul Final din Germania. Surpriza mare în finala unde grecii au cedat în fata Georgiei la loviturile de departajare.

A disputat un joc amical în aceasta perioada, pierdut cu 1-2 în fata Germaniei.

Malta

Federatia malteza a decis sa continue cu tehnicianul italian, Marcolini, și după campania de calificări la Euro unde Malta a obținut rezultate extrem de slabe.

Fara nicio calificare în istorie la un Campionat European, Malta s-a făcut de ras în calificări unde nu a adunat niciun punct semnând 8 înfrângeri în tot atâtea meciuri și un golaveraj de 2 la 20.

Cu toate acestea, a disputat doua jocuri amicale în luna martie din care a scos doua remize, 2-2 cu Slovenia și 0-0 cu Belarus. A fost învinsă categoric în ultimul joc amical din luna iunie, scor 1-7 în fata Cehiei.

Luke Montebello, Carlo Zammit-Lonardelli si Iannick Yankam sunt accidentați.

Echipe probabile

GRECIA

Football Field
Tzokalis
Rota
Mavrapanos
Retsos
Kyriakopoulos
Bouchalakis
Bakesetas
Kourbelis
Masouras
Pavlidis
Limnios

MALTA

Football Field
Bonello
J. Borg
Pepe
S. Borg
Muscat
J. Mbong
Pisani
Guillaumier
Camenzuli
Teuma
Satariano

Istoric confruntări directe

S-au întâlnit în campaniile pentru Euro 2008 și 2012 unde Grecia s-a impus mereu în cele 4 jocuri. Ultima oară au disputat o partida amicală în 2022 în care au remizat, scor 2-2.

Primește Ponturi direct pe Telefon!
abonare

Grecia - Malta ponturi pariuri

Tipster: Andrew
Procentaj: 54.2% win
Câștigate: 13/24
Unități: -123
Grecia - Malta
Argument Pronostic
Chiar dacă este un joc amical, iar Malta poate surprinde, cred ca națională în reconstrucție a lui Papadopoulous isi dorește sa obțină victoria în acest duel. Merg în 1 și 2+.

Grecia a ratat prezenta la Euro după 12 ani și cu siguranță acest lucru a afectat lotul pregătit de Papadopolous, noul înlocuitor al lui Poyet.

Echipa a răspuns bine totuși în fata Germaniei, iar cu siguranță multi jucatori isi doresc sa demonstreze ca merita un loc în primul 11 pentru noua campanie. Acelasi lot a trecut cu 5-0 de Kazakhstan.

Daca ar fi sa ne uitam la ultimii 2 ani, Malta s-a evidențiat doar în jocurile amicale deoarece în calificări a pierdut de fiecare data.

A surprins plăcut în fata Sloveniei, dar a fost învinsă categoric acum câteva zile de Cehia. Chiar dacă poate cu șansă va marca, nu cred ca poate scoate o noua remiza.
Pronostic: 
1&2+
Cota: 
1.50

Tot azi se mai joacă:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *