Biletul Zilei Handbal azi – 21.11.2023

biletul zilei handbal

Biletul zilei handbal din 21 noiembrie 2023 este format dintr-un singur eveniment și îl puteți găsi mai jos într-o scurtă prezentare.

 

Biletul Zilei HANDBAL azi – 21.11.2023

Ponturi pariuri Chrobry Glogow - CSM Constanța

Echipa Chrobry Glogow a avut un parcurs dificil în Liga Europeană la handbal masculin, pierzând toate cele trei meciuri din grupă și ocupând ultimul loc.

 

Aceștia au suferit în special în compartimentul ofensiv, înregistrând cel mai mic număr de goluri marcate în competiție – 69 goluri în total.

 

După înfrângerea din România cu CSM Constanța, Chrobry Glogow a pierdut și în ultima etapă din campionatul intern. Cu toate acestea, în clasamentul intern se află pe locul 4, având șanse de a obține o nouă calificare în cupele europene.

 

CSM Constanța, în schimb, a avut un parcurs excelent, câștigând toate cele trei meciuri din grupă și având cea mai bună apărare din competiție, cu o medie de 23.3 goluri primite.

 

Pentru a avansa în turul următor, CSM Constanța are nevoie de încă 3 puncte, iar primele două pot veni în meciul de retur din Polonia împotriva lui Chrobry Glogow.

 

Echipa CSM Constanța se află într-o serie de 8 victorii, iar interii Mikalai Aliokhin și Vitaly Komogorov sunt printre cei mai buni marcatori din competiție, având câte 23 de goluri fiecare în cele cinci meciuri jucate.

 

Meciul dintre Chrobry Glogow și CSM Constanța din Grupa H a Ligii Europene la handbal masculin va avea loc marți la ora 19:45.

Pronostic

CSM Constanța Total goluri Sub 29.5 goluri

Cota

1.83

Biletul Zilei - HANDBAL- 21.11.2023

Chrobry Glogow – CSM Constanța

CSM Constanța Total goluri Sub 29.5 goluri

1.83

Cota totală:

1.83