HJK – Maccabi Tel Aviv ponturi pariuri 21.10.2021

hjk maccabi tel aviv ponturi pariuri

HJK si Maccabi Tel Aviv se vor infrunta joi seara cu incepere de la ora 17.30 pe Bolt Arena din Helsinki in cadrul etapei a 3-a din faza grupelor Europa Conference League. Partida se anunta una aprig disputata, ambele echipe avand mari sanse de a prinde primavara europeana.

hjk maccabi tel aviv ponturi pariuri

HJK

Are 3 puncte in aceasta grupa gratie carora lupta in continuare pentru calificare. Traseul sau pana in aceasta faza a competitiei a fost unul destul de lung, inceput in preliminariile Champions League, doua tururi preliminare, apoi inca unul in Europa League si 3 pana in grupele Conference League.

Weekend-ul trecut a castigat pe terenul lanternei rosii Ilves, partida disputata in competitia interna, punand astfel capat unui sir de 4 jocuri fara victorie, 3 infrangeri si o remiza. In urma acestor rezultate a si fost depasita de KuPS, care a devenit noul lider cu 3 puncte avans.

Avantajul terenului propriu nu este atuul sau in ultima perioada bifand 4 esecuri acasa consecutive, 3 in campionat si unul in Conference League, avand in total 6 jocuri la rand in fata propriilor suporteri fara victorie.

Maccabi Tel Aviv

Asemeni adversarei sale si-a inceput destul de devreme aventura europeana, dar a evoluat numai in Conference League trecand in total 3 tururi preliminare, nefiind infranta in niciunul din cele 6 jocuri.

In grupe a debutat contra armenilor de la Alashkert de care a trecut fara mari emotii cu scorul de 4-1. Nu a scos un rezultat foarte slab nici in runda urmatoare terminand la egalitate pe terenul lui LASK Linz.

Moralul jucatorilor poate fi afectat de prestatiile avute in campionatul intern unde dupa 6 runde nu a obtinut decat doua victorii clasandu-se pe locul 9.

Echipe probabile si absenti.

Echipe probabile.

HJK (4-4-2): Keto – Saksela, Moren, Tenho, Murillo – Riski, Vaananen, Sparv, Jair – Valencic, Riski.

Maccabi Tel Aviv (4-2-3-1): Peretz – Geraldes, Yeini, Piven, Saborit – Glazer, Shamir – Kuwas, Biton, Kanichowsky – Perica.

Vezi aici toate cotele pentru HJK – Maccabi Tel Aviv!

Absenti.

HJK: Atomu Tanaka, Jakob Tannander – accidentati.

Maccabi Tel Aviv:  Avi Rikan, Maor Kandil – accidentati.

Istoric confruntari directe.

Cele doua formatii s-au infruntat ultima data in vara anului 2004, ambele jocuri contand pentru preliminariile Champions League, Maccabi a castigat pe teren propriu scor 1-0, in Finlanda fiind consemnata o remiza alba.

Ponturi pariuri HJK – Maccabi Tel Aviv – Lily84.

HJK nu are rezultate foarte bune in ultima perioada, dar va intra extrem de motivata in meciul de joi seara, poate fi ultima sa sansa de calificare.

Maccabi are 4 puncte si a fost destul de darnica in ambele in ceea ce priveste jocul ofensiv, de asemenea s-au marcat goluri la ambele porti.

Precedentele3 partide ale finlandezilor au marcat ambele echipe, aceiasi statistica fiind in 4 din ultimele 5 deplasari ale echipei de Tel Aviv.

Iti recomand pronosticul propus de mine la casa de pariuri online Superbet. Poți primi aici 5.000 RON bonus – vezi din articolul Cod bonus Superbet cum faci asta.

Pronostic HJK – Maccabi Tel Aviv: Ambele echipe inscriu cota 1.85