Ban pe Ban cu Ion Dan Alexandru – 21.11.2023

proiect ban pe ban

Abia astept sa revina meciurile tari din campionate, deoarece cu aceste calificari la EURO m-am convins. Suntem in ultima zi si sper sa facem treaba buna, dar avem nevoie si de rezultate cat de cat normale.

Proiectul Ban pe Ban – 21.11.2023

Grecia - Franta

Pentru primul meci al zilei de astazi am decis sa aleg partida dintre Grecia si Franta, meci ce conteaza pentru ultima etapa din grupa B de la calificarile pentru EURO 2024!

 

Grecia s-a linistit in privinta calificarii, acestia neavand nici o sansa sa mai mearga in Germania. Chiar daca diferenta dintre ei si Olanda este de doar 3 puncte, nu se mai poate intampla nimic nici in cazul in care Gibraltar castiga astazi cu Olanda si ei cu Franta. Era foarte greu pentru Grecia sa emita pretentii pentru asa o calificare intr-o grupa cu Franta si Olanda si cred ca au facut maxim de puteau. Cu bagajele facute deja, nu o vad pe Grecia sa fie la un nivel prea bun astazi.

 

De cealalta parte, Franta este calificata de multa vreme si chiar de pe primul loc, asa ca sunt in antrenament. Au marcat numai putin de 27 de goluri si a primit unul singur, iar in ultima vreme isi incordeaza muschii cu echipe de amatori precum Gibraltar, formatie pe care a spulberat-o cu 14:0. Vreau sa ii vad la treaba si astazi si mizam pe victoria lor daca ne arata o pofta asa de joc!

Pronostic

2

Cota

1.60

Romania - Elvetia

Pentru cel de-al doilea meci al zilei de astazi am decis sa aleg partida dintre Romania si Elvetia, meci ce conteaza pentru ultima etapa din grupa I de la calificarile pentru EURO 2024!


Romania a obtinut dupa 8 ani calificarea la EURO, iar toata lumea este fericita, mai ales Burleanu si Stoichita care urla in gura mare ca ei ne-au calificat datorita strategiei fenomenale si a investitiilor in fotbalul romanesc. Consider ca ar trebui sa ramanem cu picioarele pe pamant, deoarece am obtinut o calificare din cea mai usoara grupa posibila si chiar si aici am tremurat pana in ultima secunda. Mai avem foarte mult pana a fi o reprezentativa buna si tare imi este ca acest succes ne va imbata cu apa rece si vom pica si mai rau.


De cealalta parte, Elvetia a fost si ea cu mult sub asteptari si au dat senzatia ca se chinuie mai rau decat noi. Doar dupa un asemenea cap de serie al grupei va puteti da seama de celelalte adversare. Totusi, aici exista cateva individualitati care iti pot schimba meciul si pe ele ma bazez in aceasta seara, asa ca mergem direct pe varianta 2 solist!

Pronostic

2

Cota

2.10

Proiectul Ban pe Ban - 21.11.2023

Proiect: Ban pe Ban
Procentaj: 50% win
Câștigate 2/4
Unități 23

Grecia – Franta

2

1.60

Romania – Elvetia

2

2.10

Cota totală:

3.36

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *