Irlanda de Nord – Andorra ponturi pariuri 11.06.2024

irlanda de nord andorra ponturi pariuri

Pas cu pas ne apropiem de marele eveniment al verii și anume Campionatul European din Germania, iar echipele naționale joacă meciuri amicale, Irlanda de Nord urmând să primească vizita celor din Andorra.

Partida se va disputa pe Estadio de La Condomina din Murcia, începând cu ora 21:45, fiind transmisă de canalele Digi Sport și Prima Sport.

Urmăriți avancronica partide și pronosticul propus pentru acest joc la casa de pariuri Las Vegas!

ore
minute
secunde

Irlanda de Nord

Irlanda de Nord este o echipă de mijlocul clasamentelor în competițiile unde participă, fără să reușească să pună mari probleme echipelor importante în momentul în care le întâlnesc și nici nu pot emite mari pretenții la calificările la turneele finale.

Irlandezii se pregătesc pentru participarea din toamnă în Nations League, acolo unde va evolua în Liga C, într-o grupă cu Luxemburg, Bulgaria și Belarus.

În cele 3 amicale disputate în acest an au remizat 1-1 cu România, au învins neașteptat Scoția și au pierdut în urmă cu câteva zile 5-1 cu Spania.

În preliminariile pentru Euro 2024 au terminat pe locul 5, fiind devansați de Danemarca, Slovenia, Finlanda și Kazakhstan și încheind doar peste San Marino.

Andorra

Andorra este una din cele mai slabe echipe ale continentului, reprezentând și o țară mică, fără performanțe notabile în preliminariile pentru calificarea la turneele finale.

Pregătesc participarea în Nations League, acolo unde în toamnă vor da peste Malta și Moldova.

Ultima lor victorie datează din anul 2022, în amicalele din luna martie au reușit un rezultat onorabil, remizând 1-1 în deplasare cu Africa de Sud, echipă care emite pretenții la turneele finale pe continentul african, pentru ca apoi să fie învinși de Bolivia cu 1-0, iar în jocul din urmă cu câteva zile au fost învinși 5-0 de Spania.

Echipe probabile

Irlanda de Nord

Football Field
Farrell
Ballard
Evans
Toal
Hume
Bradley
Charles
Boyd
Lewis
Reid
Price

Andorra

Football Field
Gomes
San Nicolas
Garcia
Llovera
Olivera
Cervos
Rubio
Guillen
Vales
Garcia
Fernandez

Istoric confruntări directe

Va fi primul joc direct între cele două formații!

Primește Ponturi direct pe Telefon!
abonare
Tipster: Paul0722
Procentaj: 42.3% win
Câștigate: 11/26
Unități: -513
Irlanda de Nord - Andorra
Argument Pronostic
Irlanda de Nord este mare favorită în acest joc, vor aborda la victorie, un obiectiv fiind și să nu primească gol.

Andorra nu a mai cunoscut gustul victoriei din anul 2022, iar acum întâlnesc o echipă vulnerabilă, însă va fi greu să se impună.

Consider că vom avea parte de un meci dominat de Irlanda de Nord, o victorie va fi facilă, rămânând de văzut dacă va fi și la scor.
Pronostic: 
Victorie Irlanda de Nord la minim două goluri diferență!!
Cota: 
1.67

Tot azi se mai joacă:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *