Ponturi Pariuri Italia Serie A

Ponturi Italia Serie A – În această pagină vei găsi mereu cele mai recente analize ale meciurilor de fotbal din prima ligă italiană, sezonul 2021 / 2022. Fiecare articol publicat aici conține toate informațiile pe care un parior ar trebui să le cunoască despre o anumită partidă înainte să joace un pronostic pe un bilet cu o cotă mare. Pontul propus pentru fiecare meci îl vei găsi la finalul avancronicii.

Pronosticuri Serie A

Ponturi Serie A

Dacă ești interesat de pronosticuri din Italia Liga 2 (Serie B) îți recomand să le cauți în pagina generală de ponturi pariuri, deoarece aici vei găsi numai predicții pentru Italia Liga 1 (Serie A). Primul eșalon fotbalistic din ”cizmă” este punctul principal de atracție, motiv pentru care nici un meci programat aici nu scapă de sub lupa tipsterilor noștri. Vei găsi pe site și cote și pariuri din Serie B, însă doar ocazional.

Caracteristici Fotbal Italia

Campionatul italian nu mai seamănă cu cel de acum 10 ani sau mai mult. Stilul de joc al multora dintre echipe s-a schimbat. Echipe care altă dată se „baricadau” după ce deschideau scorul, acum atacă pe tot parcursul jocului. 1-0 nu mai este rezultatul clasic pentru Italia Serie A, așa că nu îți recomandăm să abuzezi de pariuri pe NG sau pronosticuri de sub 2.5 goluri.

Nici un meci nu seamănă cu altul, dar deja unele echipe și-au creat o imagine clară în ceea ce privește stilul de joc: Napoli, Lazio, Atalanta sau Sassuolo sunt formații foarte spectaculoase, undele de cele mai multe ori recomandăm ponturi pe goluri.

Mai trebuie să ții cont și de câteva rivalități eterne. Meciurile între echipe rivale pot avea adesea rezultate neașteptate, iar în fotbalul din Italia Serie A avem multe astfel de dueluri: Juventus - Torino, Milan - Inter sau Roma - Lazio sunt doar câteva. Dacă nu ești sigur ce pronostic Serie A să alegi pe astfel de jocuri, îți sugerez să ții cont de pontul propus în avancronică.