Kosovo – Belarus ponturi pariuri 21.11.2023

kosovo belarus ponturi pariuri

Ultima runda din calificările pentru Euro 2024 din grupa I le va așeză fata in fata la Pristina pe Kosovo și Belarus începând cu ora 21:45. Meciul nu va fi televizat in România.

ore
minute
secunde

Andrew e în formă!

3 din ultimele 5 ponturi au fost câștigate!

Vezi mai jos pronosticul lui!

Kosovo

Nationala din Kosovo se afla la a doua participare in calificările pentru un Campionat European după cele din 2020, insa nici de aceasta data nu a reușit sa se lupte pentru un loc la Turneul Final.

 

Aflata in grupa cu România, națională pregătită de slovenul Gliha a adunat 11 puncte in cele 9 jocuri și este pe un trend ascendent de rezultate conform ultimelor 3 etape, bifând 2 victorii și o remiza.

 

Dupa succesele la 0 contra naționalei din Israel și Andorra, Kosovo a reușit in urma cu câteva zile o surpriza la Berna cu Elveția, 1-1, Hyseni fiind eroul kosovarilor cu golul din minutul 82.

 

Lirim Kastrati si Altin Zeqiri vor fi din nou integraliști, la fel și Elbasan Rashani care vrea sa înscrie un nou gol pentru naționala sa.

Belarus

Selectionata aflata pe locul 100 in clasamentul FIFA nu a reușit nicio calificare la un Turneu Final și nici in aceste calificări nu s-a evidențiat prea mult, dar venirea lui Carlos Ferrer pe banca bielorusilor a adus mai multa claritate in joc.

 

A pierdut un singur joc in calitate de oficial al naționalei, cel cu Israel 0-1. De atunci a înregistrat numai rezultate pozitive, doua remize cu România (0-0) și Elveția (3-3), cel din urma meci fiind considerat cel mai bun din ultimii ani.

 

In penultima runda din grupa, Belarus a primit vizita Andorrei, “lanterna roșie” din grupa, in fata căreia s-a impus cu 1-0, și cel mai probabil va încheia pe locul 5 campania.

 

Maksim Skavysh a intrat de pe banca in jocul cu Andorra, iar acum este așteptat titular. Max Ebong și Antilevksy sunt așteptați și ei in primul 11.

Echipe probabile

KOSOVO

Football Field
Bekaj
Dellova
Aliti
Krasniqi
Hyseni
Kastrati
Vojvoda
Berisha
Zeqiri
Rashani
Bytyqi

BELARUS

Football Field
Ignatovich
Karpovich
Pavlovets
Parkhomenko
Volkov
Pechenin
Kilmovich
Kaplenko
Ebong
Antilevskiy
Skavysh

Istoric confruntări directe

S-au întâlnit într-un singur meci oficial, cel din turul acestor calificări, câștigat cu 2-1 de Belarus.

Kosovo - Belarus ponturi pariuri

Tipster: Andrew
Procentaj: 60% win
Câștigate: 3/5
Unități: 50
Kosovo - Belarus
Argument Pronostic
Fara infrangere in jocurile de acasă, o văd favorita pe Kosovo la ultima reprezentație din grupa și cred ca poate obține a doua victorie in fata fanilor, mizând așadar pe succesul kosovarilor, dar și pe minim 2 goluri in meci.

Kosovo a devansat-o pe Andorra fără probleme in deplasare, a trecut la limita de Israel cu un joc extrem de consistent, in timp ce la Berna a practicat cea mai buna reprezentație defensiva.

Elevii lui Gliha sunt pregătiți sa le ofere fanilor un ultim succes, mai ales ca întâlnesc o națională accesibila. Cred ca pot iesi la rampa la fel ca in partida cu Andorra și sa isi ia revansa după înfrângerea din tur.

Belarus începe sa arate din ce in ce mai bine după venirea lui Carlos Ferrer pe banca naționalei, dar in continuare nu dispune de un lot atât de valoros pentru a se lupta cu selecționatele fruntașe.

A rezistat cu Elveția și România, dar nu s-a evidențiat prea mult cu Andorra. Daca nu ii va ieși jocul defensiv, nu cred ca va scapă cu o înfrângere la doar un gol diferența.
Pronostic: 
1&2+
Cota: 
2.10

Tot azi se mai joacă:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *