Mexic – Jamaica ponturi pariuri 23.06.2024

mexic jamaica ponturi pariuri

De la ora 04:00, ora Romaniei, Mexic și Jamaica se înfruntă în prima runda din faza grupelor de la Copa America. Confruntarea nu va fi transmisă de televiziunile din țara noastră.

ore
minute
secunde

Mexic

Mexic revine la Copa America după o așteptare de 8 ani. Nu a câștigat niciodată trofeul, ultima mare performanta fiind faza semifinalelor din 2007.

A ajuns în finala de CONCACAF Nations League, insa a pierdut partida cu SUA, 0-2, asta după ce reușea sa le elimine pe Honduras (3-2) și Panama (3-0).

A disputat 3 partide amicale în luna iunie reușind sa obțină o singura victorie, 1-0 cu Bolivia. A cedat în celalalte doua cu Uruguay (0-4) și Brazilia (2-3).

Cei mai importanți oameni din lotul mexicanilor sunt Santiago Gimenez (Feyenoord), Edson Alvarez (West Ham) și Jorge Sánchez (Porto).

Jamaica

Nationala jamaicana nu este membra în federația CONMEBOL din America de Sud, dar deoarece federația are doar 10 naționale, accepta sa invite echipe în competiție. A fost invitata în 2015 și 2016 unde nu a avansat de grupe.

Revine așadar după 8 ani la fel ca Mexic și asta pentru ca a reușit sa atingă semifinalele de CONCACAF Nations League unde a fost eliminată de SUA, 1-3. A disputat jocul pentru locul al 3-lea în fata lui Panama, națională pe care a învins-o cu 1-0.

A început calificările pentru Cupa Mondiala din 2026, iar pana acum are maxim de puncte după partidele cu Republica Dominicana (1-0) și Dominica (3-2).

Leon Bailey este vedeta echipei, jucător care activează în tricoul lui Aston Villa. Ii mai avem pe Michail Antonio (West Ham) și Decordova-Reid (Fulham).

Echipe probabile

MEXIC

Football Field
J Gonzalez
J Sanchez
Montes
Vasquez
Arteaga
E Sanchez
Alvarez
Chavez
Antuna
Gimenez
Vega

JAMAICA

Football Field
Blake
Lowe
Hector
Bernard
Latibeaudiere
Palmer
Johnson
Anderson
Decordova-Reid
Antonio
Nicholson

Istoric confruntări directe

Din 2021 încoace s-au întâlnit de 5 ori, Mexic reușind sa bifeze 3 victorii și 2 remize. Ultimul succes a avut loc în 2023 în semifinalele din Gold Cup, scor 3-0.

Mexic - Jamaica ponturi pariuri

Tipster: Andrew
Procentaj: 58.3% win
Câștigate: 7/12
Unități: -10
Mexic - Jamaica
Argument Pronostic
Fara indoiala, Mexic are un lot net superior valoric fata de cel al Jamaicăi, dar ii văd pe “The Reggae Boyz” capabili de o surpriza. Merg în GG.

Mexic are un lot de jucatori cu mult schimbat fata de cel de la Cupa Mondiala, majoritatea activează în campionatele sud-americane.

Au ceva mai multa tehnica și arata mai organizați tactic, dar cred ca pot fi devansați în defensiva. Au primit gol în 7 din ultimele 9 partide.

Jamaica vrea sa facă o figura frumoasa după 8 ani la Copa America și cred ca are pe cine sa se baze în atac.

Antonio și Bailey pot fi decisivi în fata apărării mexicane, au experiența acumulate la cluburi care ii poate ajuta intr-o astfel de partida. Patru din ultimele 5 confruntări directe s-au încadrat în pronosticul propus de mine.
Pronostic: 
GG
Cota: 
2.10
Primește Ponturi direct pe Telefon!
abonare

Tot azi se mai joacă:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *