Nottingham – West Ham ponturi pariuri 14.08.2022

nottingham west ham ponturi pariuri

În a doua etapă din Premier League, nou promovata Nottingham Forest o va înfrunta pe West Ham United. Meciul se va juca duminică la amiază, de la ora 16:00, pe City Ground din Nottingham. Urmărește continuarea acestui articol pentru a afla mai multe detalii despre joc și despre cele două formații, dar și pentru a vedea pontul la cotă 1.90 pe care l-am propus.

ore
minute
secunde

Nottingham

Nu a avut un debut reușit, fiind învinsă de Newcastle cu 2-0.

 

Dean Henderson, Moussa Niakhate, Neco Williams, Harry Toffolo, Lewis O'Brien și Jesse Lingard, 6 dintre jucătorii transferați în această vară, au debutat din postura de titulari.

 

Recordul de transfer, Taiwo Awoniyi, dar și Orel Mangala (al 3-lea cel mai scump jucător transferat în această perioadă de mercato), și-au făcut și ei debutul, însă au fost introduși pe parcursul reprizei secunde. Dar, consider că sunt șanse însemnate ca de această dată amândoi să se regăsească printre titulari.

 

Omar Richards și Ryan Yates nu s-au deplasat la Newcastle (probleme medicale). Disponibilitatea amândurora este incertă și pentru acest meci.

West Ham

A avut parte de un joc foarte dificil în etapa trecută, fiind nevoită să o înfrunte pe campioana Manchester City; a pierdut cu 0-2.

 

Lukasz Fabianski a fost înlocuit pe parcursul primei reprize din cauza unei accidentări și sunt mari semne de întrebare în ceea ce privește disponibilitatea acestuia pentru acest joc. Astfel, cel mai probabil poarta va fi apărată de Alphonse Areola.

 

Gianluca Scamacca, cel mai scump jucător adus în această vară, și-a făcut debutul, el fiind introdus pe teren undeva prin minutul 57. Foarte probabil să îl vedem pe teren și în acest meci.

 

Nayef Aguerd, al doilea cel mai scump transfer realizat, a fost indisponibil din cauza unei probleme medicale. Sunt șanse însemnate ca fundașul marocan să lipsească și acum. Craig Dawson și Angelo Ogbonna sunt alte două absențe foarte probabile.

Echipe probabile

Nottingham

Football Field
Henderson
Williams
McKenna
Niakhate
Worrall
Toffollo
Mangala
O'Brien
Lingard
Awoniyi
Johnson

West Ham

Football Field
Areola
Coufal
Zouma
Johnson
Cresswell
Bowen
Soucek
Rice
Lanzini
Fornals
Antonio

Istoric confruntări directe

Cea mai recentă întâlnire directă a fost în anul 2014, într-un joc disputat în FA Cup.

 

Fiecare din precedentele 6 întâlniri directe au produs cel puțin 3 goluri. La pronosticuri Anglia Premier League pe goluri, se dă cota 1.94 la Fortuna pentru ca și în acest meci să se marcheze minimum 3 goluri.

Nottingham - West Ham ponturi pariuri

Mă aștept ca experiența și valoarea să facă diferența în acest joc și să o vedem pe West Ham câștigătoare după fluierul final al arbitrului. Ca urmare, pentru acest joc recomand pronosticul 2 solist, pronostic cotat cu 1.90 la Fortuna.

 

Nottingham a avut o evoluție mai mult decât modestă în etapa trecută, fiind dominată copios de Newcastle. Cred că la fel se va întâmpla și acum, formația pregătită de Steve Cooper având nevoie de mai multe meciuri pentru a se acomoda cu nivelul intens din Premier League și pentru a scoate puncte. Și să nu uităm, Nottingham este pe prima scenă a fotbalului englez după o pauză de 23 de ani.

Pronostic

2

Cota

1.90

Votează aici pronosticul tău!

1
X
2

Rezultate voturi!

1 25 % (1 voturi)
(1 voturi)
X 0 % (0 voturi)
(0 voturi)
2 75 % (3 voturi)
(3 voturi)