Ponturi pariuri hochei 19.09.2023

ponturi hochei

Ponturi pariuri hochei 19.09.2023 – Lista de recomandări de astăzi este formată din 6 pronosticuri hochei. Ne bazăm pe numărul total de goluri marcate. Mult succes!

Ponturi din Hochei – 19.08.2023

Aalborg - Rungsted (20:00)

Mergem mai întâi pe Gigantium stadium, acolo unde avem programată confruntarea dintre Aalborg – Rungsted. Eu am ales să merg pe linia de peste 1,5 goluri înscrise de vizitatori.

Rungsted deține un compartiment ofensiv destul de solid, reușind să înregistreze până acum o medie de aproximativ 2,70 goluri înscrise pe partidă.

În plus de asta, în disputa de astăzi, Aalborg nu se poate baza nici pe doi dintre principalii apărători. Rungsted ar trebui să profite de acest aspect.

Pronostic

Peste 1,5 goluri Rungsted

Cota

1.60

Grenoble - Chamonix Mont Blanc (21:15)

Aici am să merg în schimb pe linia de sub 7,5 goluri marcate. Avem în față două formații ce practică un hochei defensiv destul de solid.

Grenoble deține per total o medie de aproximativ 2,10 goluri cedate pe partidă, în timp ce Chamonix reușește și ea să limiteze adversarii la o medie de 2,70 pucuri marcate.

În ceea ce privește eficiența din zonele ofensive, cele două formații dețin împreună o medie de sub 6,20 pucuri marcate. În mod normal, selecția propusă ar trebui să fie câștigătoare fără probleme.

Pronostic

Sub 7,5 goluri

Cota

1.50

Lillehammer - Comet (19:30)

Aici am să merg pe linia de peste 1,5 goluri marcate de gruparea vizitatoare. Comet deține o zonă ofensivă destul de solidă.

Aceasta deține per total o medie de aproximativ 2,80 goluri înscrise pe partidă, în timp ce Lillehammer cedează minim 2,70 pucuri per meci.

În 14 din ultimele 15 confruntări susținute, Lillehammer a fost surprinsă în minim două rânduri.

Pronostic

Peste 1,5 goluri Comet

Cota

1.82

Lugano - Ajoie (20:45)

Mergem și pe Cornèr Arena, acolo unde Lugano urmează să primească vizita celor de la Ajole. Eu am ales să merg pe linia de peste 1,5 goluri înscrise de vizitatori.

Ajole deține un compartiment ofensiv destul de solid, reușind să înregistreze până acum o medie de aproximativ 2,70 goluri înscrise pe partidă.

De cealaltă parte, Lugano nu se poate lăuda cu o zonă defensivă tocmai solidă, cedând minim 2,60 pucuri per meci.

Pronostic

Peste 1,5 goluri Ajole

Cota

1.50

Bern - EHC Kloten (20:45)

Aici mă aștept la un joc destul de spectaculos, încheiat cu multe modificări de tabelă. Am ales să merg pe linia de peste 4,5 run-uri marcate.

Bern deține per total o medie de minim 2,80 goluri marcate per meci. Nici EHC Kloten nu se lasă mai prejos, reușind să completeze cu o medie de 2,60 pucuri marcate.

În mod normal, selecția propusă ar trebui să fie câștigătoare fără niciun fel de probleme.

Pronostic

Peste 4,5 goluri

Cota

1.45

Ambri Piotta - Fribourg (20:45)

Aici am să merg în schimb pe linia de sub 6,5 goluri marcate. Avem în față două formații ce practică un hochei defensiv destul de solid.

Ambri Piotta deține per total o medie de aproximativ 2,60 goluri cedate pe partidă, în timp ce Fribourg reușește și ea să limiteze adversarii la o medie de 2,70 pucuri marcate.

În ceea ce privește eficiența din zonele ofensive, cele două formații dețin împreună o medie de sub 5,50 pucuri marcate. În mod normal, selecția propusă ar trebui să fie câștigătoare fără probleme.

Pronostic

Sub 6,5 goluri

Cota

1.55