Peru – Venezuela ponturi pariuri 22.11.2023

peru venezuela ponturi pariuri

În această perioadă se dispută meciuri internaționale, iar în America de Sud calificările pentru Cupa Mondială din 2026 sunt în plină desfășurare, Peru primind vizita celor din Venezuela, într-un joc echilibrat.

 

Meciul se va disputa pe Estadio Nacional din Lima, începând cu ora 04:00, ora României!

 

Urmăriți avancronica partidei și pariați pronosticul propus pentru acest joc la casa de pariuri Manhattan!

ore
minute
secunde

Peru

Peru este o echipă cu o istorie bogată în fotbalul mondial, cu fluctuații de formă.

 

Au 5 prezențe la Cupa Mondială, ultima în 2018 în Rusia, acolo unde nu au trecut de grupe, iar cea mai bună performanță este prezența în sferturi, în două rânduri.

 

La Copa America au câștigat în două rânduri marele trofeu, ultima dată în 1975, iar în istoria recentă au o finală disputată în 2019 și alte două locuri 3, în 2011 și 2015.

 

În aceste preliminarii pare că va fi foarte complicat să ajungă la Cupa Mondială, pentru că după 5 jocuri disputate au adunat doar 1 punct, au 0 goluri marcate și 7 încasate.

 

Precedentele 3 partide disputate au însemnat înfrângeri pe linie, 2-0 cu Chile, 0-2 cu Argentina și 2-0 cu Bolivia, etapa trecută.

Venezuela

Venezuela nu s-a calificat niciodată la Cupa Mondială în întreaga lor istorie, fiind în fața unui moment unic, care cu siguranță va fi sărbătorit la maxim, dacă lucrurile vor merge constant în următoarele jocuri.

 

Nici în Copa America nu au excelat, cea mai bună performanță fiind o poziție a 4-a obținută în 2011, de cele mai multe ori fiind eliminați din grupe.

 

În aceste preliminarii pare că lucrurile s-au schimbat, au prestații foarte bune, iar după 5 jocuri disputate au adunat 8 puncte, cu 5 goluri marcate și 2 încasate, ocupând poziția a 4-a.

 

Au 4 jocuri consecutive fără înfrângere, câștigând 1-0 cu Paraguay, remizând 1-1 cu Brazilia, învingând 3-0 pe Chile, iar săptămâna trecută au remizat 0-0 cu Ecuador.

Echipe probabile

Peru

Football Field
Gallese
Corzo
Zambrano
Callens
Lopez
Qulspe
Tapia
Yotun
Grimaldo
Lapadula
Zanelatto

Venezuela

Football Field
Romo
Gonzalez
Angel
Makoun
Navarro
Casseres
Martinez
Herrera
Sosa
Rondon
Soteldo

Istoric confruntări directe

Peru are 3 victorii consecutive în meciurile directe cu Venezuela, dar în aceste momente pare că lucrurile stau puțin diferit, ultimele rezultate dând încredere celor din Venezuela că pot obține un rezultat pozitiv.

Peru - Venezuela ponturi pariuri

Tipster: Paul0722
Procentaj: 33.3% win
Câștigate: 4/12
Unități: -312
Peru - Venezuela
Argument Pronostic
Peru încă mai speră la o calificare la Cupa Mondială din 2026, chiar dacă au trecut 5 jocuri și au doar 1 punct adunat, deoarece suplimentarea locurilor pentru Campionatul Mondial a făcut ca 6 echipe să se califice direct, iar a 7-a va juca baraj.

Venezuela pare hotărâtă să se califice direct la Cupa Mondială 2026, având mai multe puncte decât Brazilia, iar un joc cu ultima clasată este oportunitatea perfectă să își securizeze poziția.

Consider că vom avea parte de un meci spectaculos, specific echipelor din America de Sud, cu goluri marcate și o echipă a Venezuelei care va avea prim planul.
Pronostic: 
Ambele echipe marchează!
Cota: 
2.27

Tot azi se mai joacă:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *