Caută
Close this search box.

Ponturi pariuri 1×2 azi 25.04.2024

ponturi 1x2

Am selectat pentru tine cele mai bune ponturi 1×2 din oferta de pariuri de astăzi! Vezi la care dintre meciuri mizăm pe gazde, unde credem că se vor impune oaspeții, dar și partidele care credem că se vor încheia la egalitate!

Ponturi 1X2 Azi
25 Aprilie 2024

Ponturi pariuri 1 solist azi

Univ. Craiova – CFR Cluj

Cota: 2.45

Al Wehda – Al Hazem

Cota: 1.89

Ponturi pariuri X solist azi

UTA Arad – Otelul

Cota: 3.05

Ponturi pariuri 2 solist azi

G.A. Eagles – Feyenoord

Cota: 1.48

Brighton – Manchester City

Cota: 1.45

Statistică Aprilie:

– ponturi câștigătoare: 40

– ponturi PIERDUTE: 45

Statistică Martie:

– ponturi câștigătoare: 59

– ponturi PIERDUTE: 56

Statistică Februarie:

– ponturi câștigătoare: 62

– ponturi PIERDUTE: 58

Statistică Ianuarie:

– ponturi câștigătoare: 77

– ponturi PIERDUTE: 68

Statistică Decembrie:

– ponturi câștigătoare: 66

– ponturi PIERDUTE: 59

Statistică Noiembrie:

– ponturi câștigătoare: 64

– ponturi PIERDUTE: 61

Statistică Octombrie:

– ponturi câștigătoare: 66

– ponturi PIERDUTE: 54

Statistică Septembrie:

– ponturi câștigătoare: 81

– ponturi PIERDUTE: 59

Statistică August:

– ponturi câștigătoare: 80

– ponturi PIERDUTE: 50

Statistică Iulie:

– ponturi câștigătoare: 72

– ponturi PIERDUTE: 68

Statistică Iunie:

– ponturi câștigătoare: 47

– ponturi PIERDUTE: 48

Statistică Mai:

– ponturi câștigătoare: 67

– ponturi PIERDUTE: 69

Statistică Aprilie:

– ponturi câștigătoare: 74

– ponturi PIERDUTE: 51

Ponturi la Pariuri 1x2 - Cum pariem pe soliști

Cea mai veche piață de pariere și cunoscută de toți jucătorii la pariuri online, începători sau experimentați este cea de pariuri sportive 1X2.

 

În prezentul articol am să îți ofer câteva ponturi cu privire la toți factorii pe care trebuie să îi analizezi dacă vrei să pariezi pe 1 X 2.

1. Ce înseamnă pariuri 1x2?

Dacă alegi să pariezi pe o piață de pariuri 1×2, atunci vei paria pe câștigătorul meciului/evenimentului respectiv, astfel:

 

1 – Pariezi pe faptul că se va impune echipa/jucătorul gazdă.

X – Pariul tău merge pe un rezultat de egalitate.

2 – Pariul tău presupune victoria echipei/jucătorului oaspete.

 

Aceste ponturi pariuri 1×2 mai sunt numite de către pariori și ”pariuri pe soliști”.

Observăm, evident, că la tenis nu vorbim de ponturi tenis 1×2, fiindcă rezultatul de egalitate e scos din calcul.

2. Ce analizăm când pariem pe piața de pariuri sportive 1x2?

Pariurile 1×2 sunt foarte jucate pe biletul zilei, însă trebuie să avem în vedere, din start, fără a analiza cotele, faptul că payout-ul este de 33.3% pe fiecare alegere.

 

Spre deosebire de Draw No Bet 1 sau 2, acolo unde pe rezultatul de egalitate primim miza înapoi, trebuie să știm din start faptul că piața de ponturi 1×2 comportă un risc suplimentar.

 

Biletul Zilei 1×2 este ales ca variantă de pariu de mulți jucători. Aceștia aleg doar soliști pe bilet fiindcă li se pare adesea că un astfel de pariu necesită o analiză mai sumară decât în cazul unei predicții pe cornere, de exemplu.

 

Vom vedea însă că lucrurile nu ar trebui să stea chiar așa.

3. Ce trebuie să ai în vedere atunci când joci pe 1x2 la pariuri?

3.1 Evoluțiile recente ale celor două echipe și poziția în clasament

Un prim reper ni-l luăm din analiza ultimelor partide disputate de formațiile pe care vrem să pariem.

 

Dacă, spre exemplu, echipa oaspete traversează o perioadă slabă, iar deplasarea este una dificilă, la mulți kilometri distanță, jucătorii fiind și obosiți, urmare a unui calendar competițional încărcat, deja avem câteva argumente solide pentru a merge pe oaspeți.

 

Tot astfel trebuie să analizăm și poziția în clasament. O echipă deja calificată în play-off care nu mai are pentru ce să riște accidentările unor jucători importanți în meciul următor, dar și o echipă care e pe ultimul loc, fără șanse de a promova pot ceda meciul, mai ales dacă întâlnesc adversari care au pentru ce lupta.

 

Nu vorbim aici despre blaturi, însă sunt rezultate ușor previzibile, pe care cu siguranță le vor specula și casele de pariuri în compunerea cotelor.

pariuri 1x2 explicat.png

3.2 Prognoza meteo e importantă la 1x2 pariuri

Sporturile în sală nu sunt afectate de schimbările condițiilor meteorologice, însă sunt foarte multe discipline în aer liber unde aceste variații pot duce la deznodăminte surprinzătoare.

 

Spre exemplu, când vorbim de cricket, baseball, ciclism sau ponturi din tenis, toate aceste discipline sunt influențate foarte mult de condițiile meteo.

 

Un vânt care suflă din față va afecta nu doar cicliștii dintr-o evadare, dar va da peste cap și planurile plutonului de recuperare. Tot vântul poate afecta serviciul unui jucător de tenis, iar astfel își poate pierde ușor game-ul pe serviciul și chiar setul.

 

Cel mai indicat ar fi să pariezi pe 1×2 cu câteva momente înainte de începerea meciului și să te documentezi despre condițiile meteo din locul în care se desfășoară evenimentul.

3.3 Valoarea cotei unui pariu 1x2

Probabil ai auzit de multe ori de „value bet”, adică pariuri cu valoare în ele.

Un pariu cu valoare este acel pariu pentru care probabilitatea de reușită este mai mare decât cea transpusă de casa de pariuri în cota oferită.

 

Valoarea unui pariu se calculează matematic după formula: Cotă x șanse de câștig / 100.

De fiecare dată când acest raport are un indice pozitiv, adică se situează peste valoarea 1.00, avem de-a face cu un value bet și se merită să pariem pe acel rezultat.

Pentru exemplificare, luăm un meci Djokovic vs Nadal, unde cotele sunt 1.90 – 1.90, ceea ce înseamnă că, din punctul de vedere al caselor de pariuri, șansele pentru fiecare jucător sunt 50%.

 

Dacă Djokovic are, pe baza analizei tale proprii, șanse mai mari să câștige meciul, să spunem 60% – 40%, atunci formula de calcul este 1.90 x 60 /100, ceea ce se transpune în coeficientul 1.14, astfel că avem de-a face cu un value bet.

 

Această strategie merge însă mult mai bine în meciurile de fotbal, unde piața presupune 3 rezultate finale. Aici, spre exemplu, cotele pot fi 45% – 30% – 25%, așa că un valuebet este mai ușor de identificat.

Cota 2 la pariuri 1×2 reprezintă de regulă un valuebet, mai ales în fotbal.

3.4 Schimbările de ultim moment

Așa cum ți-am zis și mai sus, trebuie să ai informațiile de ultim moment înainte de a paria, mai ales pe o piață tip 1×2.

 

O ceartă în vestiar între jucători survenită în ziua meciului, lipsa unui jucător important, pierderea sponsorului principal, sunt foarte mulți factori care pot influența rezultatul final al unui meci.

 

Caută surse de încredere și verifică-le periodic dacă te bate gândul să pariezi pe rezultatul final al unui meci, cu atât mai mult exact cu câteva minute înainte de a paria.

3.5 Nu paria "cu sufletul"

Pariurile în general, cu atât mai mult pe rezultatul final al unui eveniment sportiv, trebuie plasate exclusiv pe baza unor analize temeinice și mai puțin pe feeling.

 

Știm că altfel urmărești meciul echipei preferate când ai și pariat pe victoria acesteia, însă abține-te de la acest lucru.

 

Pariază pe favorită doar când ai analizat acel meci și vezi în cota echipei un valuebet.

În caz contrar, să știi că susținerea echipei preferate nu se face pariind pe ea, exclusiv pe feeling.

4. Concluzii

Pariurile pe rezultatul final al meciului sunt cele mai frecvent întâlnite, însă și cotele sunt mai atractive decât pe alte piețe.

 

În egală măsură, comportă și o doză suplimentară de risc, pentru că trebuie să ai în vedere și rezultatul de egalitate, asta pentru că de multe ori suntem tentați să pariem pe victoria unei echipe.

 

Alege să joci pariuri 1×2 pe biletul zilei, dar ține cont de recomandările pe care ți le-am făcut mai sus. Totodată, reține asta: cele mai bune cote la pariuri pe rezultat final sunt la aceste case de pariuri!

 

Sperăm că aceste sugestii ți-au fost de folos și urmându-le îți vei mări șansele de câștig la pariuri. Succes!