Ponturi pariuri baseball MLB 01.10.2023

ponturi baseball

Ponturi pariuri baseball MLB 01.10.2023 – Lista de recomandări de astăzi este formată din 5 pronosticuri din baseball – MLB. Ne bazăm ca de obicei pe numărul total de run-uri marcate. Mult succes!

Ponturi din Baseball MLB – 01.10.2023

Baltimore Orioles - Boston Red Sox (22:05)

Facem o vizită pe Oriole Park at Camden Yards, acolo unde avem programată confruntarea dintre Baltimore Orioles – Boston Red Sox.

Am ales să merg pe linia de peste 3,5 run-uri înscrise de gazde. Baltimore Orioles deține un compartiment ofensiv foarte solid. A înregistrat până acum o medie de circa 4,70 run-uri marcate per meci.

La movilă se va duela cu Tanner Houck. Acesta deține o ERA de 5.31 și o medie de un run permis la sub 1,70 inning-uri. Tind să cred că va fi destul de „lovit” astăzi.

Pronostic

Peste 3,5 run-uri Baltimore Orioles

Cota

1.57

San Francisco Giants - Los Angeles Dodgers (22:05)

Ne menținem pe aceeași linie, așa că la confruntarea dintre San Francisco Giants – Los Angeles Dodgers, am să merg pe linia de peste 3,5 run-uri înscrise de vizitatori.

Los Angeles Dodgers se descurcă foarte bine pe plan ofensiv, având o medie de aproximativ 4,70 run-uri înscrise pe partidă.

San Francisco Giants nu se poate lăuda în schimb cu o apărare tocmai solidă, cedând minim 4,50 run-uri per meci. Nu văd cum linia propusă nu ar putea fi atinsă.

Pronostic

Peste 3,5 run-uri Los Angeles Dodgers

Cota

1.52

New York Mets - Philadelphia Phillies (22:10)

Aici am să merg pe linia de sub 10,5 run-uri marcate. Avem în față două formații ce practică un baseball defensiv destul de solid.

New York Mets deține per total o medie de aproximativ 4,40 run-uri cedate pe partidă, în timp ce Phillies reușește și ea să limiteze adversarii la o medie de 4,50 run-uri marcate.

În ceea ce privește eficiența din zonele ofensive, cele două formații dețin împreună o medie de sub 9,10 run-uri marcate. În mod normal, selecția propusă ar trebui să fie câștigătoare fără probleme.

Pronostic

Sub 10,5 run-uri

Cota

1.50

Atlanta Braves - Washington Nationals (22:10)

La confruntarea dintre Atlanta Braves – Washington Nationals, am să merg în schimb pe linia de peste 9,5 run-uri marcate.

Atlanta Braves deține un compartiment ofensiv foarte solid. A înregistrat până acum o medie de circa 6,20 run-uri marcate per meci.

Washington Nationals reușește în schimb să completeze cu o medie de 4,40 run-uri înscrise. Pe plan defensiv, cele două formații dețin împreună o medie de peste 9,20 run-uri cedate.

Pronostic

Peste 9,5 run-uri

Cota

1.53

Kansas City Royals - New York Yankees (22:10)

La confruntarea dintre Kansas City Royals – New York Yankees, am să merg pe linia de peste 3,5 run-uri înscrise de gruparea vizitatoare.

New York Yankees se descurcă foarte bine pe plan ofensiv, având o medie de aproximativ 4,60 run-uri înscrise pe partidă.

Kansas City Royals nu se poate lăuda în schimb cu o apărare tocmai solidă, cedând minim 5,20 run-uri per meci. Nu văd cum linia propusă nu ar putea fi atinsă.

Pronostic

Peste 3,5 run-uri New York Yankees

Cota

1.50