Ponturi pariuri fotbal american 01.10.2023

ponturi fotbal american

Ponturi pariuri fotbal american 01.10.2023 – Prima listă de recomandări din această lună este formată din 5 pronosticuri din fotbal american – NFL. Ne bazăm în mare parte pe numărul total de puncte marcate. Mult succes!

Ponturi din Fotbal American NFL – 01.10.2023

Carolina Panthers - Minnesota Vikings (20:00)

La confruntarea dintre Carolina Panthers – Minnesota Vikings, am să merg pe linia de sub 51,5 puncte marcate.

Carolina Panthers a înregistrat per total o medie de aproximativ 21 de puncte înscrise pe partidă, în timp ce Minnesota Vikings punctează și ea în maxim 26 de rânduri per meci.

În ceea ce privește eficiența din zonele defensive, cele două protagoniste dețin împreună o medie de sub 45 de puncte cedate.

Pronostic

Sub 51,5 puncte

Cota

1.50

Indianapolis Colts - Los Angeles Rams (20:00)

Aici am să merg în schimb pe linia de peste 40,5 puncte marcate. Avem în față două formații ce dețin linii ofensive destul de solide.

Indianapolis Colts deține per total o medie de aproximativ 23 de puncte înscrise pe partidă, în timp ce Los Angeles Rams reușește și ea să puncteze în minim 22 de rânduri.

În ceea ce privește eficiența din zonele defensive, cele două formații dețin împreună o medie de peste 49 de puncte cedate.

Pronostic

Peste 40,5 puncte

Cota

1.52

Tennessee Titans - Cincinnati Bengals (20:00)

Aici am să merg în schimb pe victoria tigrilor bengalezi. Cincinnati deține per total o medie de aproximativ 26 de puncte înscrise pe partidă.

Zona defensivă este surprinsă în schimb în puțin peste 21 de rânduri. De cealaltă parte, Tennessee mi se pare o formație mult mai slabită față de sezonul precedent.

În runda precedentă, aceasta a fost umilită de Browns, scor 27-3. Personal, tind să cred că va veni un nou eșec astăzi.

Pronostic

Cincinnati Bengals câștigă meciul

Cota

1.65

Los Angeles Chargers - Las Vegas Raiders (23:05)

La confruntarea dintre Los Angeles Chargers – Las Vegas Raiders, am să merg în schimb pe linia de peste 43,5 puncte marcate.

Los Angeles Chargers a înregistrat per total o medie de aproximativ 25 de puncte înscrise pe partidă, în timp ce Las Vegas Raiders punctează și ea în minim 24 de rânduri per meci.

În ceea ce privește eficiența din zonele defensive, cele două protagoniste dețin împreună o medie de peste 51 de puncte cedate.

Pronostic

Peste 43,5 puncte

Cota

1.52

Dallas Cowboys - New England Patriots (23:25)

Ultima selecție din listă vine de pe AT&T Stadium, acolo unde Dallas Cowboys urmează să primească vizita celor de la New England Patriots.

Am să merg pe linia de peste 38,5 puncte marcate. Dallas Cowboys deține per total o medie de aproximativ 26 de puncte înscrise pe partidă, în timp ce Pats reușește și ea să puncteze în minim 23 de rânduri.

În ceea ce privește eficiența din zonele defensive, cele două formații dețin împreună o medie de peste 47 de puncte cedate.

Pronostic

Peste 38,5 puncte

Cota

1.50