Ponturi Pariuri Romania Superliga

Pronosticuri Pariuri România Superliga – În această categorie adunăm pronosticuri și analize pentru toate meciurile programate în fotbalul din prima ligă din România (fosta Liga I). Fiecare meci este analizat în mod profesionist și fiecare avancronică are cele mai importante detalii de care ar trebui să ții cont înainte să adaugi un anumit meci pe biletul tău la pariuri. Bineînțeles, la finalul fiecărei analize vei găsi și un pronostic recomandat de noi pentru meciul în cauză. Inspiră-te și câștigă împreună cu noi!

Ponturi România Superliga azi

Pronosticuri Superliga României

În această categorie vei găsi exclusiv partide programate în cadrul campionatului național de fotbal România Superliga. Prin urmare, pronosticuri pentru restul competițiilor interne - Cupa României, Liga a 2-a etc. - vei găsi în pagina noastră de Ponturi Pariuri Azi.

Caracteristici Fotbal România SUPERLIGA

Din păcate, fotbalul autohton este caracterizat în prezent de meciuri sărace în goluri și faze de poartă. Calitatea jocului nu se compară cu cea din competițiile din vest, lucru care se reflectă și în rezultatele modeste obținute de echipele noastre în cupele europene. Din aceste considerente, la pariuri pe GG și Peste 2.5 goluri vom avea cote destul de mari, dar șansele ca ele să fie câștigătoare sunt, automat, reduse.

Un lucru care se poate observa ușor la partidele din Superligă este lejeritatea cu care sunt acordate cartonașele galbene. Prin urmare, pariurile pe cartonașe ar putea fi o sursă bună de câștiguri pentru pariorii inspirați. Nici cele pe numărul de faulturi în meci nu ar trebui neglijate. Tot ce ar trebui să facă un parior atent la detalii este să urmărească prestațiile recente ale arbitrului desemnat să oficieze un anumit joc și temperamentul jucătorilor din echipele care urmează să se înfrunte.