Ponturi Pariuri Spania La Liga

Ponturi Pariuri Spania La Liga – Meciurile din campionatul de fotbal spaniol sunt integral analizate aici! Toate jocurile din La liga (ex- Primera Division) sunt prezentate pe larg de către tipsterii noștri, iar fiecare articol îți aduce și cel mai bun pronostic pentru meciul respectiv. Te încurajăm să treci prin propriul filtru fiecare pronostic și argumentele acestuia și apoi să decizi dacă merită să fie adaugate pe acele bilete fotbal azi care îți vor aduce un venit suplimentar din pariuri.

Ponturi LaLiga

Pariuri La Liga

Pronosticuri din Segunda Division (La Liga 2) sau ponturi Copa del Rey (Cupa Regelui) vei găsi doar în pagina generală de pronosticuri. Această categorie este destinată exclusiv meciurilor de fotbal Spania din prima ligă. Așa cum am menționat, fiecare meci din fiecare etapă a campionatului spaniol de fotbal va fi analizat, inclusiv partidele echipelor mai puțin populare.

Caracteristici fotbal Spania

În ultima perioadă, am început să jucăm mai des pariuri La Liga pe soliști sau șansă dublă și mai puțin pe număr de goluri. Asta deoarece media golurilor marcate a scăzut considerabil raportat la anii precedenți. Nici măcar granzii Barcelona și Real Madrid nu mai obțin victoriile la scor cu care ne obișnuiseră pe vremea lui Messi și Ronaldo.

Deoarece mai multe echipe au migrat de la o așezare 4-3-3 mai ofensivă spre ”clasicul” 4-4-2 mai compact, foarte multe partide se termină fără goluri în ambele porți sau chiar cu remize ”albe”. În La Liga azi se înscriu mai puține goluri (în medie) decât în Italia, campionatul considerat până nu demult cel mai sărac în faze de poartă.

Un alt motiv pentru lipsa golurilor în partidele din Spania este acela că jocul este foarte fragmentat. Dacă vei căuta cote pariuri fotbal Spania vei observa că la pariurile pe faulturi și cartonașe cotele sunt destul de mici, asta deoarece arbitrii sunt foarte riguroși și fluieră destul de ușor chiar și la contactele minore.