Ponturi pariuri hochei 18.11.2023

ponturi hochei

Ponturi pariuri hochei 18.11.2023 – Lista de recomandări de astăzi este formată din două pronosticuri hochei. În cazul în care reușesc să extrag și alte bet-uri, revin cu o actualizare. Mult succes!

Ponturi din Hochei – 18.11.2023

Eisbaren Berlin - Grizzly Wolfsburg (21:00)

La confruntarea dintre Eisbaren Berlin – Grizzly Wolfsburg, am ales să merg pe linia de peste 4,5 goluri marcate.

Eisbaren Berlin deține per total o medie de minim 4 goluri marcate per meci. Grizzly Wolfsburg se descurcă puțin mai slab la acest capitol, reușind să completeze cu o medie de peste 2,80 pucuri marcate.

Pe plan defensiv, cele două dețin împreună o medie de peste 5,20 pucuri cedate. În mod normal, selecția propusă ar trebui să fie câștigătoare fără niciun fel de probleme.

Pronostic

Peste 4,5 goluri

Cota

1.55

Vaxjo - Linkoping (16:15)

Ne menținem pe aceeași linie, așa că la confruntarea dintre Vaxjo – Linkoping, am ales să merg tot pe linia de peste 4,5 goluri marcate (Inclusiv prelungiri).

Vaxjo deține per total o medie de minim 2,70 goluri marcate per meci. Linkoping punctează în schimb în 2,80 rânduri.

Pe plan defensiv, cele două cedează împreună o medie de minim 5,40 goluri per meci. În mod normal, selecția propusă ar trebui să fie câștigătoare fără probleme.

Pronostic

Peste 4,5 goluri (Inclusiv prelungiri)

Cota

1.50

Ottawa Senators - Minnesota Wild (18:00)

La confruntarea dintre Ottawa Senators – Minnesota Wild, am ales să merg pe linia de peste 5,5 goluri marcate.

Ottawa Senators deține per total o medie de minim 4,20 goluri marcate per meci. Nici Minnesota Wild nu se lasă mai prejos, reușind să completeze cu o medie de peste 3,40 pucuri marcate.

Pe plan defensiv, cele două dețin împreună o medie de 7,30 goluri cedate per meci. În mod normal, selecția propusă ar trebui să fie câștigătoare fără niciun fel de probleme.

Pronostic

Peste 5,5 goluri

Cota

1.52

Washington Capitals - Columbus Blue Jackets (02:30)

La confruntarea dintre Washington Capitals – Columbus Blue Jackets, am ales să merg tot pe linia de peste 5,5 goluri marcate.

Washington Capitals deține per total o medie de minim 2,60 goluri marcate per meci. Columbus se descurcă puțin mai bine la acest capitol, reușind să completeze cu o medie de 2,70 pucuri marcate.

Pe plan defensiv, cele două dețin împreună o medie de peste 6 pucuri permise. În mod normal, selecția propusă ar trebui să fie câștigătoare fără niciun fel de probleme.

Pronostic

Peste 5,5 goluri

Cota

1.65

Vancouver Canucks - Seattle Kraken (05:00)

Ne menținem pe aceeași linie, așa că la confruntarea dintre Vancouver Canucks – Seattle Kraken, am ales să merg tot pe linia de peste 5,5 goluri marcate.

Vancouver Canucks deține per total o medie de minim 4,30 goluri marcate per meci. Seattle Kraken reușește în schimb să completeze cu o medie de 2,80 pucuri marcate.

Pe plan defensiv, cele două dețin împreună o medie de minim 6,20 pucuri permise. În 9 din ultimele 12 întâlniri directe, selecția propusă a fost câștigătoare.

 

Pronostic

Peste 5,5 goluri

Cota

1.57