Ponturi pariuri hochei 20.11.2023

ponturi hochei

Ponturi pariuri hochei 20.11.2023 – Lista de recomandări de astăzi este formată din 5 pronosticuri hochei. Ne bazăm ca de obicei pe numărul total de goluri marcate. Mult succes!

Ponturi din Hochei – 20.11.2023

Tampa Bay Lightning - Boston Bruins (02:00)

La confruntarea dintre Tampa Bay Lightning – Boston Bruins, am ales să merg pe linia de peste 2,5 goluri marcate de vizitatori.

Boston Bruins deține un atac extrem de solid, având per total o medie de aproximativ 3,60 goluri marcate per meci. Tampa nu se poate lăuda cu o apărare tocmai solidă.

Per total, aceasta permite minim 3,70 pucuri per meci. În mod normal, selecția propusă ar trebui să fie câștigătoare fără probleme.

Pronostic

Peste 2,5 goluri Boston Bruins

Cota

1.55

Nashville Predators - Colorado Avalanche (03:00)

Ne menținem pe aceeași linie, așa că la confruntarea dintre Nashville Predators – Colorado Avalanche, am ales să merg tot pe linia de peste 2,5 goluri marcate de vizitatori.

Colorado deține per total o medie de minim 3,70 goluri marcate per meci. Nashville prezintă în schimb o apărare destul de mediocră.

Aceasta permite minim 3,40 pucuri per meci. Istoricul recent este de asemenea de partea noastră. În 6 din ultimele 7 întâlniri directe, Colorado a punctat de minim 3 ori.

Pronostic

Peste 2,5 goluri Colorado Avalanche

Cota

1.50

Arizona Coyotes - Los Angeles Kings (04:00)

La confruntarea dintre Arizona Coyotes – Los Angeles Kings, am ales să merg tot pe linia de peste 2,5 goluri marcate de vizitatori.

Los Angeles Kings deține un atac extrem de solid, având per total o medie de aproximativ 4 goluri marcate per meci. Arizona nu se poate lăuda cu o apărare tocmai solidă.

Per total, aceasta permite minim 3,20 pucuri per meci. Tind să cred că selecția propusă poate fi câștigătoare destul de ușor.

Pronostic

Peste 2,5 goluri Los Angeles Kings

Cota

1.50

Vancouver Canucks - San Jose Sharks (05:00)

La confruntarea dintre Vancouver Canucks – San Jose Sharks, am ales să merg pe linia de peste 5,5 goluri marcate.

Vancouver Canucks deține per total o medie de minim 4,20 goluri marcate per meci. San Jose Sharks se descurcă puțin mai slab la acest capitol, reușind să completeze cu o medie de peste 2,10 pucuri marcate.

Pe plan defensiv, cele două dețin împreună o medie de peste 6,70 pucuri cedate. În mod normal, selecția propusă ar trebui să fie câștigătoare fără niciun fel de probleme.

Pronostic

Peste 5,5 goluri

Cota

1.60

Seattle Kraken - Calgary Flames (05:00)

La confruntarea dintre Seattle Kraken – Calgary Flames, am ales să merg pe linia de peste 2,5 goluri marcate de gazde.

Seattle Kraken deține un atac extrem de solid, având per total o medie de aproximativ 2,80 goluri marcate per meci. Calgary Flames nu se poate lăuda cu o apărare tocmai solidă.

Per total, aceasta permite minim 3,60 pucuri per meci. De asemenea, în 17 din ultimele 20 de dispute, Calgary a cedat minim 3 pucuri.

Pronostic

Peste 2,5 goluri Seattle Kraken

Cota

1.60