Caută
Close this search box.

Ponturi pariuri hochei 28.02.2024

ponturi hochei

Ponturi pariuri hochei 28.02.2024 – Lista de recomandări de astăzi este formată din 5 pronosticuri hochei. Ne bazăm ca de obicei pe numărul total de goluri marcate. Mult succes!

Ponturi din Hochei – 28.02.2024

New York Rangers - Columbus Blue Jackets (02:00)

La confruntarea dintre New York Rangers – Columbus Blue Jackets, am ales să merg pe linia de peste 5,5 goluri marcate.

New York deține per total o medie de minim 3,30 goluri marcate per meci. Columbus se descurcă și ea decent la acest capitol, reușind să completeze cu o medie de circa 3,20 pucuri marcate.

Pe plan defensiv, cele două dețin împreună o medie de peste 6,80 pucuri cedate. În mod normal, selecția propusă ar trebui să fie câștigătoare fără niciun fel de probleme.

Pronostic

Peste 5,5 goluri

Cota

1.65

Edmonton Oilers - St Louis Blues (03:30)

Ne menținem pe aceeași linie, așa că la confruntarea dintre Edmonton Oilers – St Louis Blues, am ales să merg tot pe linia de peste 5,5 goluri marcate.

Edmonton Oilers deține per total o medie de minim 3,60 goluri marcate per meci. St Louis reușește în schimb să completeze cu o medie de circa 3,10 pucuri marcate.


Pe plan defensiv, cele două dețin împreună o medie de minim 6,80 pucuri permise. În mod normal, selecția propusă ar trebui să fie câștigătoare fără probleme.

Pronostic

Peste 5,5 goluri

Cota

1.65

Cleveland Monsters - Toronto Marlies (02:00)

La confruntarea dintre Cleveland Monsters – Toronto Marlies, am ales să merg tot pe linia de peste 5,5 goluri marcate.

Chicago deține per total o medie de minim 3,40 goluri marcate per meci. Toronto se descurcă mult mai bine la acest capitol, reușind să completeze cu o medie de peste 3,60 pucuri marcate.

Pe plan defensiv, cele două dețin împreună o medie de peste 6,50 pucuri cedate. În mod normal, selecția propusă ar trebui să fie câștigătoare fără niciun fel de probleme.

Pronostic

Peste 5,5 goluri

Cota

1.60

Bakersfield Condors - Tucson Roadrunners (04:30)

Ne menținem pe aceeași linie, așa că la confruntarea dintre Bakersfield Condors – Tucson Roadrunners, am ales să merg tot pe linia de peste 4,5 goluri marcate.

Bakersfield deține per total o medie de minim 2,90 goluri marcate per meci. Tucson reușește în schimb să completeze cu o medie de circa 3,10 pucuri marcate.


Pe plan defensiv, cele două dețin împreună o medie de minim 5,60 pucuri permise. În mod normal, selecția propusă ar trebui să fie câștigătoare fără probleme.

Pronostic

Peste 4,5 goluri

Cota

1.50

Coachella Valley Firebirds - San Jose Barracuda (05:00)

La confruntarea dintre Coachella Valley Firebirds – San Jose Barracuda, am ales să merg în schimb pe linia de peste 5,5 goluri marcate.

Coachella deține per total o medie de minim 3,50 goluri marcate per meci. San Jose se descurcă și ea decent la acest capitol, reușind să completeze cu o medie de circa 3,20 pucuri marcate.

Pe plan defensiv, cele două dețin împreună o medie de peste 6,80 pucuri cedate. În mod normal, selecția propusă ar trebui să fie câștigătoare fără niciun fel de probleme.

Pronostic

Peste 5,5 goluri

Cota

1.52