Ponturi Anglia Premier League

Ponturi Pariuri Premier League – Toate meciurile de fotbal din Anglia Premier League, sezonul 2021 / 2022 sunt analizate în detaliu de către cei mai buni tipsteri din domeniu, astfel încât biletul zilei să fie unul câștigător! Vei găsi mai jos nu doar avancronicile tuturor partidelor programate în campionatul englez, ci și cele mai bune predicții pentru aceste jocuri.

Ponturi Premier League

Pronosticuri Premier League

Competiția pe care ne concentrăm în principal aici este Premier League, dar în pagina noastră de ponturi pariuri vei găsi uneori și recomandări de pariuri din Anglia Championship, dacă te pasionează și partidele din eșalonul secund.

Îți recomandăm să joci ponturi Premier League în mod responsabil, ținând cont de cele mai importante lucruri în orice pariuri, nu doar în pariuri Premier League: nu există pariuri 100% sigure și niciodată nu paria mai mult decât îți permiți să pierzi!

Caracteristici Fotbal Anglia

Probabil cel mai spectaculos campionat de fotbal al planetei, Premier League abundă în jucători talentați, valoroși. Avem destule partide care se încheie cu cel puțin 3 goluri pe tabelă sau reușite în ambele porți. Cotele sunt și ele destul de bune, astfel că se poate profita. Pariorii mai experimentați pot încerca o mulțime de pariuri speciale (posesie, statistici, marcatori etc.), deoarece pe această competiție liniile de pariere sunt foarte variate.

Fiindcă vorbim despre fotbal britanic, se înțelege că intensitatea partidelor este la cote înalte de cele mai multe ori. Stilul de arbitraj englez permite însă mai multe agresivități, astfel că numărul de cartonașe acordate în partidele din Anglia va fi mai mic, în medie, decât numărul de cartonașe acordate în alte competiții, de exemplu Spania.