Ponturi Pauză / Final azi 27.02.2024

ponturi pauza final

Cauți câștiguri mari la pariuri cu mize mici? Alege din următoarele ponturi pauza final și creșteți substanțial șansele de a prinde un bilet cu cotă mare. Biletul zilei pauză final este destinat pariorilor cu buget redus, dar care speră la câștiguri frumoase.

Ponturi Pauză / Final Azi
27 Februarie 2024

Ponturi pariuri pauză final azi

Otelul Galati – CFR Cluj – 2 pauza/2 final

Cota: 2.90

Luton – Manchester City – 2 pauza/2 final

Cota: 1.80

Red Star – GOAL FC – 1 pauza/1 final

Cota: 2.00

Lyon – Strasbourg – 1 pauza/1 final

Cota: 2.75

Ankaragucu – Fenerbahce – X pauza/2 final

Cota: 4.00

Statistică Februarie:

0 ponturi câștigătoare

0 ponturi PIERDUTE

Statistică Ianuarie:

31 ponturi câștigătoare

52 ponturi PIERDUTE

Statistică Decembrie:

44 ponturi câștigătoare

64 ponturi PIERDUTE

Cât de eficient este un pariu de tip pauză – final?

În acest articol o să-ți prezint câteva aspecte importante legate de pronosticul pauză / final, care este ales destul de  des de către pariori, mai ales la pronosticuri pe fotbal.

pariuri pauză / final

 

La prima vedere șansele de reușită sunt destul de mici ținând cont că există 9 variante 1/1, 1/x, 1/2, x/1, x/x, x/2, 2/1, 2/x și 2/2.

 

Cele mai mari cote le regăsim la variantele 1/2 și 2/1 care sunt alese de jucătorii care doresc să obțină un câștig mare într-un timp foarte scurt.

 

La aceste variante trebuie ca una dintre echipe să conducă la pauză iar cealaltă formație să întoarcă scorul în repriza a doua și să câștige meciul.

 

Consider că aceste pronosticuri, 1/2 și 2/1, nu sunt profitabile din cauza șansei destul de mici ca o echipă să facă o primă repriză bună și după aceea să aibă o cădere în repriza a doua.

 

Este bine să faci o analiză cât mai amănunțită a meciului înainte să adaugi astfel de ponturi de tipul pauză / final pe biletul zilei la pariuri și să nu te iei după cotele oferite.

 

Pentru ca aceste pronosticuri să fie profitabile trebuie să te axezi doar pe câteva campionate unde să faci o analiză a evoluției echipelor din fiecare repriză.

 

Pe lângă evoluția echipelor este foarte importantă și statistica golurilor înscrise atât în deplasare, cât și pe teren propriu din fiecare repriză.

 

Sunt echipe care forțează încă de la începutul meciului pentru a-și face viața mai ușoară pentru obținerea celor 3 puncte, și echipe care forțează pe finalul meciului așteptând ca adversarul să obosească și să devină vulnerabil în apărare.

 

Pariurile pauză / final sunt eficiente în anumite situații când au loc meciuri cu o anumită miză importantă la mijloc, iar cel mai eficient pariu îl consider 1/1.

 

Acesta merită jucat când găsim o formație aflată în formă foarte bună cu o medie mare de goluri înscrise (caz în care putem juca și ponturi peste 2.5 goluri), formație care cu siguranță va încerca să închidă jocul încă de la pauză mai ales că are și suportul fanilor de partea ei.