Meci de totul sau nimic pentru Țara Galilor in ultima runda din calficarile pentru Euro 2024 in aceasta seara de la ora 21:45 unde o va întâlni pe Turcia la Cardiff. Meciul va putea fi urmărit pe Digi Sport 2 și Prima Sport 2.

ore
minute
secunde

Tara Galilor

Trupa lui Page a coborât pe poziția a 3-a in grupa D de calificare la Euro după egalul de la Yerevan cu Armenia, 1-1. Partida a fost decisă de un autogol semnat de selecționata gazda, insa jocul a fost dominat tot de aceasta, galezii fiind inferiori la majoritatea statisticilor.

 

Isi menține seria invincibila din ultimele 3 runde, insa nu a nesuit sa lege un nou succes după cele cu Letonia (2-0) și Croația (2-1). Se afla acum la 2 puncte de semifinalista Cupei Mondiale și mai este un singur meci de disputat.

 

Tehnicianul galez va face câteva schimbări in primul 11. Brennan Johnson este așteptat in atac, Tom Lockyer (Luton) va face cuplu cu Ben Davies in apărare, devreme ce Chris Mepham este suspendat.

Turcia

Selectionata Turciei condusă de la margine de Vincenzo Montella a reușit sa se califice pentru a 3-a oară consecutiv la un Campionat European și vrea sa țintească performanta din 2008 când atingea faza semifinalelor.

 

Aflata intr-o grupa cu Croația, Turcia a fost de neclintit in aceste calificări și vedem o cifra impresionanta de 5 victorii in 7 runde și o medie de 2 goluri marcate per meci.

 

Si-a asigurat prezenta in mare măsură după rezultatul din Croația, 1-0, dar a risipit orice emoție după succesul cu Letonia, 4-0. A disputat un meci amical in urma cu câteva zile in fata Germaniei, semnând surpriza, 3-2.

 

Sunt așteptați in primul 11, Salih Ozcan, Kerem Akturkoglu și Baris Alper Yilmaz, toți fiind folosiți o parte din meciul cu Germania. Fără Calhanoglu, răcit, Emre Akbaba va fi titular la mijloc pentru turci.

Echipe probabile

TARA GALILOR

Football Field
Ward
Lockyer
Rodon
Davies
Roberts
J. James
Ampadu
Williams
Johnson
Moore
Wilson

TURCIA

Football Field
Altay
Celik
Bardakci
Kabak
Kadioglu
Akbaba
Ozcan
Yuksek
Akturkoglu
Yilmaz
Yildiz

Istoric confruntări directe

In cele 8 întâlniri directe din 78’ încoace, Țara Galilor conduce la capitolul victorii cu 4, in timp ce Turcia a semnat 3, ultima in calificările curente, 2-0 la Istanbul.

Tara Galilor - Turcia ponturi pariuri

Tipster: Andrew
Procentaj: 58.3% win
Câștigate: 7/12
Unități: -10
Tara Galilor - Turcia
Argument Pronostic
Chiar dacă este deja calificata la Euro, eu unul dau credit și selectionatei oaspete in acest duel și cred ca putem vedea un nou recital de goluri, mizând așadar in GG&3+.

Tara Galilor este in fata celui mai important meci din grupa, unul disputat chiar la Cardiff, iar oamenii lui Page vor caută sa se ridice la cel mai înalt nivel.

Cu un joc destul de slab la nivel defensiv, nu ii văd bine pe galezi in fata ofensivei oaspete, dar totodata și ei sunt extrem de eficienti in jocul de atac, astfel ca pot surprinde la fel ca in partida cu Croația când au marcat de 2 ori.

Turcia merge relaxata la Cardiff unde deja are calificarea la Euro in buzunar, dar după reprezentația cu Germania, mă aștept sa nu se de-a la o parte in acest duel.

Multi jucatori vor să-l impresioneze pe Montella înaintea Turneului din Germania, astfel ca este o șansă pentru aceștia sa arate dacă merita sa fie convocați. Au marcat de 3 ori in poarta Mannschaft-ului și cred ca o vor face și la Cardiff.
Pronostic: 
GG&3+
Cota: 
2.50

Tot azi se mai joacă:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *