Uruguay – Bolivia ponturi pariuri 22.11.2023

uruguay bolivia ponturi pariuri

De la ora 01:30, ora Romaniei, avem parte de duelul dintre Uruguay și Bolivia ce contează in cadrul calificărilor pentru CM din 2026. Partida nu va fi televizata in țară noastră.

zile
ore
minute
secunde

Andrew e în formă!

3 din ultimele 5 ponturi au fost câștigate!

Vezi mai jos pronosticul lui!

Uruguay

“La Celeste” este prima câștigătoare din istorie a unei Cupe Mondiale (1930), iar din 2010 încoace a bifat prezenta la toate turneele, cea mai buna clasare fiind cea din Africa de Sud când termina competiția pe locul 4.

 

Antrenata de Marcelo Bielsa in prezent, Uruguay se afla in cel mai bun moment de la începerea calificărilor, fiind pe locul secund in grupa după Argentina cu un total de 10 puncte și deține cel mai bun golaveraj, o medie de 2 goluri per meci.

 

Dupa ce a scos un punct cu Ecuador (1-2) și Columbia (2-2), “La Celeste” a depășit toate Așteptările și le-a învins pe rând pe Brazilia (2-0) și Argentina (2-0), cea din urma partida având loc chiar in deplasare.

 

Nahitan Nandez si Matiaș Vecino continua sa fie accidentați. Gimenez și Bentancur sunt așteptați titulari după ce au intrat de pe banca in jocul cu Argentina.

Bolivia

“La Verde” ocupa locul 85 in clasamentul FIFA și se numără printre cele mai slabe naționale din spațiul sud-american cu doar 3 prezente la CM, cele din 1930, 1950 și 1994.

 

A încheiat precedentele calificări pe locul 9 cu doar 4 victorii in 18 etape și nici de aceasta data nu se descurca mai bine. Se afla exact pe aceeași poziție după 5 runde și are cea mai slaba defensiva cu 11 goluri primite.

 

Trupa antrenata de Antonio Carlos Zago, un nou tehnician preferat de federația boliviană, a reușit sa spargă gheata pentru “La Verde” și sa obțină primele puncte din grupa după 2-0 cu Peru pe teren propriu. A fost o descătușare pentru bolivieni care veneau după 4 înfrângeri la rând, unele la scor cu Brazilia (1-5) și Argentina (0-3).

 

Jose Sagredo va fi in continuare preferat in centrul defensivei după prestația cu Peru, la fel și Henry Vaca pe postul de extrema.

Echipe probabile

URUGUAY

Football Field
Rochet
R Araujo
Caceres
Gimenez
Olivera
Ugarte
Valverde
De la Cruz
Pellistri
Nunez
De Arrascaeta

BOLIVIA

Football Field
Viscarra
Quinteros
Haquin
Sagredo
Fernandez
Justiniano
R Vaca
Miguelito
H Vaca
Marcelo Moreno
Algaranaz

Istoric confruntări directe

In ultimele 8 partide directe disputate in Uruguay, selecționata gazda s-a impus de fiecare data, iar ultimele 3 rezultate au fost identice, 4-2.

Uruguay - Bolivia ponturi pariuri

Tipster: Andrew
Procentaj: 60% win
Câștigate: 3/5
Unități: 50
Uruguay - Bolivia
Argument Pronostic
Cu o asemenea forma de joc in dreptul uruguayenilor, cred ca urmează un recital la Montevideo. Merg pe succesul gazdelor, minim 3 goluri in meci, minim o reușită in prima repriza in dreptul acestora, dar și minim 7 cornere in meci.

Uruguay arata mult mai bine la nivel de lot și banca tehnica după CM din Qatar, iar generația curenta are toate șansele sa facă o impresie buna in aceste calificări. Cu Valverde, Pellistri, Nunez, Ugarte și Araujo, Uruguay nu ar trebui sa aibă nicio emoție in fata Boliviei. Ar fi păcat ca după victoriile cu granzii sa urmeze un pas greșit.

Putin probabil sa se întâmple acest lucru, mai ales ca este o victima preferata, in special pe teren propriu.

Bolivia a schimbat selecționerul după nici 4 etape din aceste calificări și iata ca Zago a debutat cu dreptul in fata peruvienilor. Jocul nu a excelat, dar s-a văzut o alta determinare, una pe care va miza și in aceasta deplasare, desi cunoaște bine limitele in fata unei adversare ca Uruguay.

Cred ca jucătorii vor fi depășiți ca in partidele cu Argentina și Brazilia, insa rămâne de văzut dacă isi vor face simțită prezenta pe tabela.
Pronostic: 
victorie Uruguay & minim 3 goluri in meci & minim 1 gol in prima repriza Uruguay & minim 7 cornere in meci
Cota: 
2.10

Tot azi se mai joacă:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *