5 ponturi pariuri pentru meciul Turcia – Croatia

turcia croatia

Turcia vs Croatia este meciul care deshide atat ziua a treia de la EURO 2016, cat si grupa D a turneului final. Partida va avea loc de la ora 16:00 pe Parc des Princes din Paris.

Turcia a castigat patru din cele cinci amicale jucate in 2016. Chiar si asa pleaca cu a doua sansa in acest joc, Unibet oferindu-i cota 3.75 pentru victorie. Egalul n-ar fi de neglijat aici tinand cont de faptul ca vom avea in teren doua echipe destul de apropiate valoric in opinia mea. La Fortuna cota pentru x final este 3.25. Pentru succesul lui Modric si compania Betfair ne ofera cota de 3.25.

La fel ca in ultima disputa directa, din urma cu cinci ani, atunci cand nu s-a marcat si acum sunt premise pentru un duel anost. Cel putin asta arata cota de 1.571 existenta la Sportingbet pentru sub 2.5 goluri. Pronosticul contrar – peste 2.5 goluri – are cota 2.30 la Netbet.

  • Turcia – Croatia pronostic in care am incredere foarte mare: Turcia total goluri sub 1.5, cota 1.25 la Unibet
  • Pont cu incredere mare Turcia – Croatia: Croatia nici un pariu pe egal, cota 1.51 la Netbet
  • Turcia – Croatia predictie cu incredere medie: 1:0 Croatia scor corect in orice moment al meciului, cota 1.75 la Sportingbet
  • Turcia – Croatia pont la pariuri cu incredere mica: sub 1.5 goluri in meci, cota 2.7 la Betfair
  • Pronostic „bomba” pentru Turcia – Croatia: Mario Mandzukic marcheaza in meci si Croatia castiga cu 1:0, cota 19 la Fortuna