5 pronosticuri pentru Irlanda – Suedia, inclusiv pauza / final si scor corect

Stade France va fi gazda meciului dintre Irlanda si Suedia din cadrul grupei E de la Euro 2016, meci ce va avea loc luni 13 Iunie 2016 de la ora 19:00.

Desi din punctul meu de vedere ambele echipe pleaca cu sanse egale la victorie, selectionata din Irlanda este outsidera in aceasta partida, iar cota pentru un eventual succes al acesteia este de 3.35 la Efortuna, in timp Suedia este favorita la castigarea acestei partide, primind in cazul unei victorii o cota de 2.40 la Netbet. Ar trebui sa luam in considerare si probabilitatea destul de mare a unui rezultat de egalitate, pentru care primim o cota de 3.10 la casa de pariuri sportive Unibet.

Contrar faptului ca in ultima intalnire dintre cele doua echipe am asistat la 3 goluri marcate, in partida de astazi este de asteptat un meci cu nu mai mult de doua goluri, aceasta reiesind din cota de 1.51 oferita de Betfair in cazul tipului de pariu sub 2.5 goluri. Unii vor risca probabil si pe pariul contrar, pentru care Sportingbet ofera o cota de 2.55.

  • Pont de incredere foarte mare pentru partida Irlanda – Suedia: Suedia castiga sau egal, cota 1.35 la Unibet
  • Predictie de incredere mare pentru meciul Irlanda – Suedia: Peste 1.5 goluri, cota 1.50 la Efortuna
  • Pronostic incredere medie Irlanda – Suedia: Ambele echipe marcheaza, cota 2.20 la Netbet
  • Predictie incredere mica pentru Irlanda – Suedia: Scor corect 1:1, cota 5.70 la Sportingbet
  • Pont bomba pentru meciul Irlanda – Suedia: Suedia Pauza / Egal Final, cota 14.30 la Betfair

Leave a Comment: