Aalesund – Bodo Glimt ponturi pariuri 12.07.2020

Bodo Glimt liderul autoritar al campionatului norvegian se va deplasa in runda a 7-a pe terenul ultimei clasate Aalesund. Partida se va desfasura cu incepere de la ora 19.00 pe Color Line Stadion. Eu am mizat pe o succesiune de evenimente cu o cota de 1.60 pentru acest meci, tu ce ai pariat?

Aalesund Bodo Glimt ponturi pariuri 12 07 2020 Aalesund.

Vine dupa o remiza 2-2 pe terenul celor de la Valerenga, a condus 2-0, insa nu a reusit sa isi mentina avantajul pe tabela de marcaj. A bifat astfel a 6-a partida fara victorie, 3 remize si tot atatea esecuri fiind rezultatele obtinute in actuala editie de Eliteserien.

Atacul sau functioneaza destul de bine tinand cont de pozitia din clasament a marcat 9 goluri, marea sa problema o constituie defensiva cu 19 greseli decisive pana acum. Pe teren propiu a incasat 9 goluri in 3 meciuri.

Bodo Glimt.

Dupa 6 runde este liderul campionatului norvegian cu 18 puncte cumulate din tot atatea posibile. Echipa pregatita de Kjetil Knutsen are atat cea mai sigura defensiva cu 6 goluri incasate cat si cel mai eficient atac, reusind sa puncteze pe tabela de marcaj in 24 de randuri.

Forma sa excelenta este demonstrata si de ultimele doua rezultate: 4-0 in deplasare cu Odd, respectiv 5-0 pe teren propriu in compania lui Brann. In ceea ce priveste partidele din deplasare are o medie de 3.67 goluri marcate, in acelasi timp primeste in medie doar 1.3 goluri.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Aalesund(4-4-2): Andreas Lie – Oddbjorn Lie, Saethre, Gronner – Olafsson, Bizoza, Hatlehol, Larsen – Nordli, Fiskerstrand, Karlsbakk.

Bodo Glimt (4-3-3): Smits – Bjorkan, Sampsted, Lode, Moe – Fet, Saltnes, Berg – Zinckernagel, Junker, Hauge.

Absenti. 

  • Aalesund: Daniel Leo Gretarsson, Torbjorn Agdestein, Nenass- Erikson Spinola Lima – accidentati.
  • Bodo Glimt: nu sunt jucatori absenti.

Istoric Confruntari Directe.

  • Cele doua formatii s-au intalnit in ultimul an in doua partide amicale, ambele castigate de Bodo Glimt. Ultimul meci oficial intre Aalesund si Bodo Glimt a fost in anul 2016, castigat de gazdele din aceasta intalnire.

Pontul la partida Brann – Sandefjord are cota 1.72- vezi aici!

Ponturi pariuri Aalesund – Bodo Glimt – Lily84.

Bodo Glimt este o adevarata masinarie de goluri, inscrie in medie pana acum de 4 ori pe fiecare meci jucat, ceea ce nu este deloc putin. De cealalta parte Aalesund primeste destul de lejer goluri acasa, 9 in 3 partide disputate.

In aceste conditii nu vad cum ar reusi gazdele o transformare miraculoasa, de la o defensiva care cedeaza extrem de usor la una impenetabila pentru cel mai eficient atac din Elitesserien.

Pronostic Aalesund – Bodo Glimt & Cota: victorie Bodo Glimt & peste 1.5 goluri – 1.60