Academia Clinceni – Farul Constanţa ponturi pariuri 29.01.2022

Forma Flavius08: Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut
Statistici Flavius08
Procentaj: 64%
Castigate: 18/28
Unitati: 423

Ocupanta ultimului loc, Academia Clinceni, o întâlneşte sâmbătă de la ora 17:00 pe Farul Constanţa. Partida se va desfăşura pe stadionul Clinceni, în cadrul rundei a 23-a din România – Liga 1. Accesează cuvintele evidenţiate pentru a vedea şi celelalte ponturi pariuri ale zilei.

clinceni farul ponturi pariuri

Academia Clinceni

Academia Clinceni a început noul an calendaristic cu stângul, suferind o înfrângere, împotriva celor de la CS Mioveni, rezultatul final fiind 3-1.

Echipa a reuşit doar 2 victorii în acest sezon, disputând până acum 22 etape, acestea fiind realizate chiar în ultimele 5 meciuri, 2-1 împotriva celor de la U Craiova şi 1-0 împotriva dinamoviştilor. Aceste rezultate dau speranţe fanilor ca academicienii pot scăpa de la retrogradare.

În această pauză au pierdut 7 jucători, unul dintre ei fiind atacantul, Omoh Michael, care s-a transferat chiar la rivala din această partidă, dar au reuşit să obţină semnătura a 3 jucători. Bolboasa Mirel, Cmovs Pavel şi Gogov Vladimir sunt jucătorii care s-au alăturat echipei.

Farul Constanţa

Trupa antrenată de Gheorghe Hagi se află la limita calificării în Play-Off, echipa situându-se pe ultima poziţie care asigura acest lucru, acumulând un total de 35 puncte în 22 etape fiind clasata pe poziţia a 6-a.

Au început noul an calendaristic cu o victorie foarte importantă, împotriva celor de la U Craiova. Deşi la pauză scorul era 3-0 în favoarea acestora, craiovenii au reuşit să reducă din diferenţă, scorul final al partidei fiind 3-2.

Jucătorul venit liber de contract de la adversara de astăzi, Omoh Michael, a avut un debut impresionant, marcând o dublă. Acesta a fost schimbat în minutul 59 de George Ganea, ratând şansa de a reuşi un hattrick.

Echipe probabile şi absenţi

Echipe probabile

Academia Clinceni (3-4-3): Ureche; Stefan, Pirvulescu, Sterian; Ionita, Ion, Obedeanu, Longher; Dumitrache, Vellios, Goma.

Farul Constanţa (4-3-3): Aioani; Boboc, Larie, Ghita, de Nooijer; Grameni, Artean, Ciobanu; Omoh, Jefte, Purece.

Absenţi

Academia Clinceni:

Farul Constanţa:

Istoric confruntări directe

Ultima confruntare directă a avut loc în turul acestui sezon, în runda a 8-a, acolo unde “constănţenii” au defilat, reuşind o victorie cu scorul de 5-0.

Academia Clinceni – Farul Constanţa ponturi pariuri – Flavius08

Ţinând cont de faptul că academicienii au reuşit recent primele victorii din acest sezon, aflându-se într-o formă relativ bună, tind să cred că trupa lui Gheorghe Hagi nu se va impune uşor în faţa acestora.

Din cauza faptului că agenţia superbet pariuri oferă o cotă foarte mică pentru victoria „constănţenilor”, am găsit un pronostic interesant pe handicap la o cotă rezonabilă.

Doar 2 partide din cele 22 disputate de către Academia Clinceni în acest sezon au fost pierdute la o diferenţă mai mare de 3 goluri, în timp ce Farul Constanţa a reuşit doar o victorie la această diferenţă.

Pronostic Academia Clinceni – Farul Constanţa: H1(3.5) – Academia Clinceni nu pierde la o diferenţă mai mare de 3 goluri – COTĂ 1.50

Leave a Comment: