Academica Clinceni – FCSB ponturi pariuri 19.10.2020

ponturi pariuri clinceni vs fcsb 19102020

Vor reusi talentatii jucatori ai FCSB-ului sa sparga una din cele mai bine organizate defensive ale acestui inceput de campionat sau vom asista la un nou meci cu putine goluri al echipei din Clinceni? VEZI mai jos avancronica acestui meci si cota de 2.60 propusa la agentia de pariuri online Superbet!

ponturi pariuri clinceni vs fcsb 19102020

Academica Clinceni.

Echipa ilfoveana se afla intr-o forma destul de buna in ultima perioada, acestia reusind sa fie neinfranti in ultimele 5 partide, iar chiar mai mult, in ultimele patru nu au primit gol.

Se pare ca aducerea unuia dintre fundasii extrem de talentati ai Romaniei, Florin Gardos, plecat chiar de la FCSB in fotbalul mare a ajutat echipa sa fie foarte bine organizata defensiv.

Un mare minus ar fi in schimb jocul ofensiv, transferurile cu nume facute de ilfoveni nereusind sa se integreze inca in echipa, dar foarte multe lucruri sunt asteptate in aceasta editie de campionat de la Raul Rusescu si Cristi Tanase.

FCSB.

Echipa condusa de Toni Petrea vine dupa o victorie excelenta pentru moral, un 3-2 extrem de spectaculos, dar cu multe greseli in compartimentul defensiv, in fata eternei rivale Dinamo Bucuresti.

Evolutiile din acest sezon ale FCSB-ului sunt destul de inconstante, acestia reusind victorii destul de concludente in inceput, dar dupa evenimentele nefericite dinaintea meciului cu Backa Topola, cand un numar foarte mare de jucatori au fost depistati cu COVID-19 echipa nu a reusit inca sa revina la forma ideala.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Academica Clinceni (4-3-3): Valceanu, Pashov, Jutric, Patriche, Dobrescu, Cebotaru, Gardos, Dumitriu, Sandu, Cordea, Boiciuc.

FCSB (4-3-3): Andrei Vlad – Valentin Crețu, Iulian Cristea, Andrei Miron, Ionuț Panțîru – Olimpiu Moruțan, Ovidiu Popescu, Florin Tănase – Dennis Man, Sergiu Buș, Alexandru Buziuc.

VEZI aici cotele pentru Academica Clinceni – FCSB!

Absenti.

Academica Clinceni: Niciunul.

FCSB: Olaru, Nedelcu, Filip, Coman.

Istoric Confruntari Directe.

Cele doua echipe s-au intalnit de 3 ori in istorie, ultima partida incheindu-se cu victoria Clinceniului 3-2.

Ponturi pariuri Academica Clinceni – FCSB – AlexK.

Echipa din Clinceni va incerca sa continue seria de rezultate pozitive si sa isi intareasca pozitia in clasament, situandu-se cat mai departe de locurile retrogradabile in acest inceput de campionat. Vor incerca sa inchida jocul cat mai mult, dar, in cazul primirii unui gol, le va fi foarte greu sa revina, echipa schiopatand din punct de vedere al jocului ofensiv.

FCSB vine dupa o victorie in marele derby si va incerca sa restabileasca forma avuta la inceputul campionatului, o victorie clara cu adversarii de luni fiind un prim pas important. Cu toate ca cel mai talentat jucator al echipei va lipsi din nou, Florinel Coman fiind inca indisponibil, echipa are destula calitate in atac pentru a-i suplini lipsa.

Ma astept la o victorie clara a FCSB-ului, chiar daca venita dupa un inceput mai inchis de partida, iar cota pentru o victorie la cel putin 2 goluri diferenta mi se pare una excelenta la agentia de pariuri online Superbet!

Pronostic Academica Clinceni – FCSB H(1.5) 2 – Cota 2.60!

Click aici pentru a paria pronosticul!