AEK Atena – Wolfsburg ponturi pariuri 01.10.2020

aek atena - wolfsburg ponturi pariuri

AEK Atena si Wolfsburg se intalnesc joi in meciul decisiv pentru accederea in grupele Europa League! Partida se va disputa in Grecia, pe Olympic Stadium of Athens „Spiros Louis”, incepand cu ora 21:45. VEZI mai jos pontul pe care am mizat! Cota 1.50 la agentia de pariuri sportive online Netbet!

aek atena - wolfsburg ponturi pariuri

AEK Atena.

Vine dupa un succes inregistrat in campionatul intern; s-a impus pe propriul teren cu 3-0 in fata celor de la Lamia (marcatori: Levi Garcia, Krsticic si Bright Enobakhare). A ajuns la 3 victorii consecutive obtinute in toate competitiile.

In runda precedenta din Europa League a trecut la limita de formatia elvetiana St. Gallen (0-1; singurul gol al partidei a fost inscris de Nelson Oliveira).

A jucat in Europa League si in sezonul precedent; a fost eliminata in play-off-ul pentru accederea in grupe de formatia turca Trabzonspor (a fost invinsa cu 1-3 in meciul din Grecia).

statistici aek atena - wolfsburg

Sursa foto: soccerway.com

Wolfsburg.

La fel ca adversara din aceasta confruntare, vine dupa un meci jucat in campionatul intern; a facut 1-1 pe terenul celor de la Freiburg (golul formatiei pregatite de Oliver Glasner a fost marcat de Josip Brekalo).

A avut un inceput de sezon destul de bun; este neinvinsa in ultimele 5 meciuri pe care le-a disputat in toate competitiile (3 victorii si 2 rezultate de egalitate). Este cu gol marcat in 4 din aceste ultime 5 jocuri.

In runda precedenta din Europa League (turul 3) a trecut cu 2-0 de formatia ucraineana Desna (marcatori: Guilavogui si Ginczek).

A jucat in Europa League si in sezonul trecut; a ajuns pana in optimi (a fost eliminata de Shakhtar).

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

AEK Atena (4-3-3): Tsintotas – Bakakis, Svarnas, Chygrynskiy, Insua – Mantalos, Krsticic, Shakov – Levi Garcia, Nelson Oliveira, Marko Livaja.

Wolfsburg (4-2-3-1): Casteels – Steffen, Guilavogui, Brooks, Roussillon – Schlager, Arnold – Brekalo, Mehmedi, Santos Sa – Weghorst.

Absenti. 

  • AEK Atena: nu sunt anuntate absente notabile.
  • Wolfsburg: Pongracic, William, Mbabu.

Istoric Confruntari Directe.

  • Se intalnesc pentru prima data.

Ponturi Liberec – APOEL, cota 1.72 – vezi aici!

Ponturi pariuri AEK Atena – Wolfsburg – ionel_iulian94.

Bazandu-ma pe valoarea superioara a lotului si pe o mult mai buna experienta europeana, merg pe mana formatiei oaspete si mizez pe pronosticul DNB2, la o cota de 1.50 oferita de Netbet.

Wolfsburg a avut un start de sezon bun, reusind sa termine neinvinsa ultimele 5 meciuri pe care le-a disputat in toate competitiile oficiale.

Este o diferenta de valoare foarte mare intre cele 2 campionate din care provin cele 2 formatii.

In aceeasi faza a sezonului precedent de Europa League, AEK Atena pierdea acasa cu 1-3 in fata celor de la Trabzonspor.

Pronostic AEK Atena – Wolfsburg & Cota: Rezultat fara egal Wolfsburg – 1.50