Ajax – Lille ponturi pariuri 25.02.2021

Ajax Lille Ponturi Pariuri

Joi seara cu incepere de la ora 19:55 pe Johan Cruikff Arena din Amsterdam va avea loc returul dintre Ajax si Lille din cadrul 16-imilor de finala ale Europa League.

Olandezii au castigat mansa tur si sunt favoriti la calificare, insa cred ca francezii vor aborda mult mai ofensiv acest duel.

Ajax Lille Ponturi Pariuri

Ajax.

Olandezii au ajuns la 15 victorii consecutive in toate competitiile si pornesc favoriti in acest duel, avand pe partea sa si avantajul terenului propriu, acolo unde in 6 dintre ultimele 7 partide consecutive au marcat de fiercare data cel putin 2 goluri.

In clasament se afla pe prima pozitie cu 56 de puncte acumulate si un golaveraj foarte bun, cu 72 de goluri marcate si doar 17 primite.

Lille.

Francezii se afla pe prima pozitie in Ligue 1, fiind in acest moment la 3 puncte distanta de Lyon si la 4 fata de PSG.

Pe teren strain se descurca admirabil avand 7 victorii consecutive, ultima dintre acestea fiind pe terenul lui Lorient unde s-a impus cu 4-1

A ajuns in aceasta faza a competitiei dupa ce a terminat pe locul secund intr-o grupa din care au mai facut parte Milan, Sparta Praga si Celtic.

Echipe probabile si absenti.

Echipe probabile.

Ajax (4-3-3): Stekelenburg – Rensch, Schuurs, Blind, Timber- Alvarez, Klaassen, Gravenberch – Neres, Tadic, Antony.

Lille (4-4-2): Maignan – Bradaric, Botman, Fonte, Celik – Bamba, Sanches, Soumare, Ikone – David, Yazici.

Absenti.

Ajax: Onana (suspendat) / Mazraoui (accidentare la cap), Tagliafico (accidentare)

Lille: Burak Yilmaz (accidentare gamba)

Istoric confruntari directe.

Va recomand un pronostic fotbal Europa League interesant si anume peste 1.5 goluri inscrise in prima repriza, la o cota de peste 2.55 la 888Sport.

Ponturi pariuri Ajax – Lille – Ionut Zamfirache.

Ma astept ca francezii sa abordeze mult mai ofensiv acest duel si sa marcheze inca din prima repriza, iar de aici cu siguranta jocul se va deschide. Contraatacurile cred ca vor juca un rol foarte important in acest duel, astfel ca in mod normal vom vedea goluri pe Johan Cruijff Arena.

Ajax a avut emotii in Franta, dar a reusit pe final de meci sa amrcheze de 2 ori, pornind astfel favoriti la calificarea in optimi.

Asadar, unul dintre cele mai bune ponturi pentru acest meci ce se anunta extrem de interesant, este peste 2.5 goluri, pariu disponibil la toate casele de pariuri sportive online dar si stradale. De asemenea, puteti profita live pe seama acestui eveniment.

Pronostic Ajax – Lille: peste 2.5 goluri – cota 1.75