Ajax – PSV ponturi pariuri 24.10.2021

Cel mai echilibrat meci al zilei in Olada Eredivisie se disputa cu incepere de la ora 17:45 pe Johan Cruijff Arena din Amsterdam si le pune fata in fata pe Ajax si PSV. Vezi mai jos cateva date statistice interesante si pontul propus!

Date statistice

Derbyul campionatului Olandei gaseste cele doua protagoniste pe primele doua locuri, despartite de un singur punct. Tot primele doua au fost si la finalul sezonului trecut, Ajax castigand titlul la o distanta de 16 puncte.

PSV are ca atu victoria din ultima intalnire directa, 4-0 in Super Cupa Olandei, chiar la Amsterdam!

Ajax are doar doua goluri primite in actuala editie de campionat. Unul dintre acestea a costat-o 3 puncte, infrangere cu 0-1 in fata lui Utrecht, chiar la ultimul meci jucat de campionat pe Johan Cruijff Arena.

Lancierii arata excelent din punct de vedere ofensiv, avand in medie 3,5 goluri inscrise pe meci. Chiar si in Champions League a marcat de 4 ori la mijlocul saptamanii, adversara fiindu-i Borussia Dortmund.

PSV este interesata doar sa marcheze mai mult decat adversarul atunci cand intra pe teren, de aceea ultimele 10 partide au avut cel putin 3 goluri la final.

Ultimele 6 meciuri ale oaspetilor, inclusiv cele din Europa League, au fost cu GG si 3+. In 5 dintre ele s-au marcat cel putin doua goluri in a doua repriza.

Cote Ajax – PSV
1X2
1.454.806.60

Pronostic Ajax – PSV propus de Soimii70.

PronosticCotaAgentieBonus
Peste 1,5 goluri in a doua repriza1.65Betano1.000 RON!

Leave a Comment: