Alaves – Getafe ponturi pariuri 13.07.2020

alaves - getafe ponturi pariuri

Se anunta o partida foarte disputata pe Estadio Mendizorrotza. VEZI mai jos pontul pe care ti-l propun la meciul Alaves – Getafe, dar si alte informatii utile! Cota 1.55 la agentia de pariuri sportive online Netbet!

alaves - getafe ponturi pariuri

Alaves.

Vine dupa esecul de la Real Madrid (a pierdut cu 2-0). In urma acestui esec a ajuns la 6 infrangeri consecutive in LaLiga.

Din cauza ultimelor rezultate negative inregistrate a ajuns intr-o situatie destul de delicata. Este prima echipa de deasupra liniei retrogradarii; are 35 de puncte, cu doar 3 puncte mai mult decat echipa clasata pe ultimul loc retrogradabil, Leganes (de mentionat faptul ca Leganes si-a castigat meciul din aceasta etapa).

Are 9 victorii, 8 egaluri, 18 infrangeri si un golaveraj de 32:53. Lucas Perez este principalul marcator al echipei cu 11 reusite.

statistici alaves - getafe

Getafe.

Vine dupa infrangerea de acasa suferita in fata „Submarinului galben”; a pierdut cu 1-3 (singurul gol al gazdelor a fost marcat de Hugo Duro). Este fara victorie in ultimele 3 runde (2 infrangeri si 1 egal). De altfel, in precedentele 9 meciuri din LaLiga a obtinut o singura victorie.

Se claseaza pe pozitia a 6-a (ultimul loc care asigura participarea direct in grupele Europa League) cu 53 de puncte, insa are un avantaj fragil fata de urmaritoare. Bilantul complet pentru cele 35 de meciuri jucate pana acum se prezinta astfel: 14 victorii, 11 egaluri si 10 infrangeri.

Are marcate 43 de goluri si incasate 34. Jaime Mata este principalul marcator al echipei cu 11 reusite.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Alaves (4-4-2): Jimenez – Aguirregabiria, Laguardia, Ely, Adrian Marin – Burke, Camarasa, Fejsa, Edgar Mendez – Lucas Perez, Joselu.

Getafe (4-4-2): Soria – Dakonam, Chema Rodriguez, Timor, Olivera – Jason, Maksimovic, Arambarri, Cucurella – Molina, Jaime Mata.

Absenti. 

  • Alaves: Ruben Duarte, Pacheco, Navarro, Javi Lopez.
  • Getafe: Angel, Nyom, Etxeita, Damian Suarez, Etebo, Manojlovic, Cabaco.

Istoric Confruntari Directe.

  • In precedenta intalnire directa disputata la Alaves s-au acordat peste 5.5 cartonase.

Ponturi pariuri Alaves – Getafe – ionel_iulian94.

Consider ca partida de pe Estadio Mendizorrotza va fi una tensionata, cu multe duritati si implicit cu multe cartonase. Astfel, mizez pe cel putin 6 cartonase in meci, la o cota de 1.55.

Ambele formatii au mare nevoie de puncte; Getafe are nevoie de puncte pentru a ramane pe loc de Europa League, pe cand Alaves trebuie sa stranga cat mai multe puncte pentru a evita retrogradarea.

La centru va fi Pablo Gonzalez Fuertes; in ultimul meci pe care l-a arbitrat, Fuertes a aratat nu mai putin de 9 cartonase galbene (04.07.2020).

Pronostic Alaves – Getafe & Cota: Total cartonase in meci peste 5.5 – 1.55