Alaves – Real Sociedad ponturi pariuri 06.12.2020

Alaves-Real Sociedad ponturi pariuri 06122020

Cele 2 echipe, aflate într-o formă bună, se vor întâlni de la ora 22:00 pe Mendizorrotza, într-un meci ce contează pentru etapa cu numărul 12 din La Liga. Partida poate fi văzută pe Digi Sport 4 și Telekom Sport.

Pentru acest meci, vă propun, să aruncăm un ochi pe oferta celor de la Superbet, eu am ales o cotă de 1.92

Alaves-Real Sociedad ponturi pariuri 06122020

Alaves

Vine după victoria surprinzătoare obținută pe terenul celor de Real Madrid (2-1). Formația lui Machin se află pe locul 13, cu 13 puncte adunate după 11 etape.

Alaves, au reușit în ultimele 5 etape din campionat: 2 victorii și 3 remize printre care și un 1-1 cu Barcelona.

Real Sociedad

Vine după egalul din Europa League 2-2 cu Rijeka. Acest rezultat pare surprinzător la prima vedere, dar pentru această partidă Alguacil a folosit mai multe rezerve, introducând și mai mulți fotbaliști ce nu prind primul 11 în mod normal, după pauză.

În campionat, Sociedad este lider dar Atletico Madrid au 1 punct sub echipa bască și 2 meciuri mai puțin disputate.

În ultimele 5 meciuri din campionat, Real Sociedad are 4 victorii și un egal obținut etapa trecută pe teren propriu cu Villareal (1-1).

Echipele Probabile și Absenți:

Echipele probabile

Alaves (4-4-2): Pacheco – Navarro, Laguardia, Lejeune, Duarte – Jota, Battaglia, Pina, Rioja – Perez, Joselu.

Real Sociedad (4-2-3-1): Remiro – Gorosabel, Zubeldia, Le Normand, Munoz – Guevara, Merino – Portu, David Silva, Oyarzabal – Willian Jose.

Absenți

Alaves: Garcia, Pons

Real Sociedad: Elustondo, Illaramendi, Guridi, Sola, Sangalli

Istoric confruntări directe

Sezonul trecut fiecare echipă și-a câștigat meciul de pe teren propriu. Alaves cu 2-0 în tur, iar Sociedad cu 3-0 în retur.

Ponturi pariuri Alaves – Real Sociedad. David 96

Alaves merită tot respectul pentru jocurile și forma arătată în ultimele etape, dar cred că Sociedad își va respecta statutul de lider și va juca ca o echipă care este pe primul loc în clasament.

Alguacil și-a odihnit mulți titulari joi în Europa League. Un alt aspect important privind ziua de joi, a fost faptul că bașcii au jacat acasă, astfel nu au pierdut ore pe drum: cu zborul, cazarea și deplasarea în altă țară.

David Silva și Oyarzabal par să se înțeleagă de minune pe teren, ultimul dintre ei fiind și primul în clasamentul celor mai buni marcatori din Spania.

În deplasare sezonul acesta de campionat, Sociedad are 4 victorii afară și o remiză în prima deplasare din acest sezon pe terenul celor de la Valladolid (1-1).

Pronostic Alaves – Real Sociedad: 2 solist – Cota 1.92