Anderlecht – Mechelen ponturi pariuri 12.09.2021

ponturi pariuri pe fotbal

Confruntarea dintre Anderlecht si Mechelen are ora de start 14:30 si conteaza pentru etapa a 7-a din Belgia – Jupiler League. Iata pontul pe care il propun conform datelor statistice de mai jos!

Date statistice

Anderlecht are un inceput de sezon sub asteptari, cu doar doua victorii in primele 5 partide disputate.

Ambele meciuri ale lui Anderlecht de pe teren propriu au fost cu 3+ goluri. De fiecare data s-au marcat mai multe goluri in repriza a 2-a (doua si respectiv 3).

Anderlecht a jucat 4 meciuri si in tururile preliminare ale Conference League, dar a ratat calificarea in grupe. De fiecare data s-au marcat peste 2,5 goluri.

Mechelen se afla in zona de mijloc a clasamentului datorita rezultatelor de pe teren propriu. In deplasare are un singur punct obtinut in 3 meciuri.

Cert este ca Mechelen nu refuza jocul, 4 din cele 4 partide din actuala editie de campionat fiind cu GG si 4+. In fiecare din aceastea s-au marcat cel putin doua goluri in repriza secunda.

In ultimele 10 dueluri directe avem echilibru perfect: cate doua victorii de fiecare parte si 6 rezultate de egalitate. 5 din cele 10 meciuri au fost cu GG si 4+.

Cote Anderlecht – Mechelen
1X2
1.724.004.55

Pronostic Anderlecht – Mechelen propus de Soimii70.

PronosticCotaAgentieBonus
Peste 1,5 goluri in repriza a 2-a1.82Betano1.000 RON!