Andorra – Polonia ponturi pariuri 12.11.2021

andorra polonia ponturi pariuri

Fotbalul este la el acasa in aceasta perioada, competitiile fiind in plina desfasurare. Dupa spectacolul oferit de echipele de club, este randul nationalelor sa intre in scena. Acestea isi disputa ultimele meciuri de calificare la turneul final. Sunt si confruntari mai usoare, insa sunt si dueluri pline de foc, importante fiind punctele care se adauga in clasament. In grupa I, Polonia merge in Andorra nu atat cat sa urmareasca primul loc, cat sa si-l consolideze pe al doilea.

andorra polonia ponturi pariuri

Meciul va avea loc joi de la ora 21:45 iar eu voi juca acest meci la unibet, o casa de pariuri care incearca sa ofere o piata cat mai diversificata de pariere. Daca te intereseaza sa afli informatii despre un cod bonus unibet, poti vizita articolul de aici.

Andorra.

Este penultima in grupa, acumuland 6 puncte din victoriile cu San Marino.

Are 7 goluri marcate(5 sunt cu San MArino) si 19 primite, insa este o formatie care a progresat mult in ultimii ani, nu mai este doar un partener de antrenament pentru echipe, reusind sa le faca fata uneori chiar formatiilor puternice.

A jucat acasa 4 meciuri, pierzand la limita contra Albaniei, 0-1, formatie care inca are sanse de calificare, insa a primit 4 goluri de la Ungaria si 5 de la Anglia.

Polonia.

Victoria din etapa trecuta cu Albania in deplasare a facut-o pe Polonia sa fie favorita in adjudecarea locului 2.

Nu a pierdut decat pe Wembley, 1-2, la limita. Are cel mai bun atac al grupei, marcand 25 de goluri, cu unul peste Anglia, cu care a remizat acasa, 1-1.

A marcat 7 goluri celor din San MArino in deplasare, invingand-o cu 7-1. In Ungaria, in schimb, a remizat 3-3, egaland in finalul partidei. Polonia a fost vazuta ca favorita in multe preliminarii si turnee finale, insa a dezamagit aproape de fiecare data.

Echipe Probabile și Absenți.

Echipe Probabile:

Andorra(4-4-2): Gomes – Garcia, Llovera, Garcia, Rubio – Vieira, Vales, Rebes, Rubio – Sanchez, Martinez Alejo.


Polonia(4-4-2): Szczesny – Dawidowicz, Bednarek, Glik, Puchacz – Jozwiak, Krychowiak, Moder, Zielinski – Lewandowski, Buksa.

Absenti: –

Istoric Confruntari Directe.

  • In partida din tur, Polonia s-a impus cu 3-0.

Ponturi pariuri Andorra – Polonia – zamy_bz.

Polonia nu are alta varianta in afara victoriei. Cred ca nu se pune problema invingatoarei, ci doar a scorului cu care se va incheia meciul. In felul acesta Polonia isi va consolida locul 2 in grupa, mai ales ca adversara directa are meci greu in aceasta etapa. Polonezii nu au facut surprize mari de-a lungul timpului, astfel incat sa le ofere adversarilor mult mai slab cotati decat ei puncte. Daca te intereseaza si alte pariuri Campionatul Mondial, poti vizita articolul de aici.

Andorra va fragmenta cat de mult va putea jocul, s-a vazut asta si cu Anglia, si cu Ungaria, faultand de nu mai putin de 20 de ori in fiecare partida. Are stiintafaulturilor repetate, astfel incat sa exaspereze echipa adversa. De aici vor rezulta si multe cartonase pe care, cred, le va primi mai ales echipa gazda, incercand sa tina mingea cat mai departe de poarta.

Pronostic Andorra – Polonia: peste 2.5 cartonase Andorra – 1.77!