Andorra – Ungaria ponturi pariuri 31.03.2021

Andorra Ungaria Ponturi Pariuri

Confruntarea dintre Andorra si Ungaria are loc miercuri si se anunta destul de dezechilibrata. Ea are startul programat la ora 21:45 si se va desfasura pe Estadi Nacional din Andorra la Vella. Mai jos gasesti un pont cu o cota de 1.51.

Andorra Ungaria Ponturi Pariuri

Andorra.

Ea si San Marino sunt singurele din grupa I care nu au adunat niciun punct in 2 etape parcurse. Are un golaveraj superior acesteia, -4 fata de -8.

Tot aceste 2 formatii au si cel mai slab atac din grupa pentru ca nu au inscris deloc. Defensiva ei este penultima si a primit 4 goluri pana in momentul de fata.

Vine dupa 6 infrangeri la rand, iar 5 dintre ele au fost la zero. Din ultimele 6 dispute de acasa a obtinut doar o remiza, cu Malta, asadar e limpede cam la ce nivel este.

Ungaria.

Se bate sus, ea fiind acum pe pozitia a 3-a. Dupa primele 2 runde ea si Polonia au cate 4 puncte si un golaveraj identic, +3, iar Anglia are cu 2 puncte in plus, fiind singura care a obtinut maxim posibil.

A marcat de 6 ori si doar selectionata din Albion are o ofensiva mai eficienta decat ea. Apararea a incasat 3 goluri si este pe locul al 3-lea.

Este neinvinsa de 8 jocuri, iar in acest timp a obtinut 5 victorii, asadar este pe val. Nu a pierdut in ultimele 5 deplasari si in afara de cea din Rusia, pe toate celelalte 4 le-a castigat.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Andorra (5-3-2): I. Alvarez – J. Rubio, Llovera, M. Vales, San Nicolas, Cervos – Rebes, M. Vieira, M. Pujol – A. Martinez, J. Alaez.
Ungaria (3-5-2): Gulacsi – A. Lang, W. Orban, At. Szalai – Lovrencsics, Kleinheisler, A. Nagy, Z. Kalmar, K. Varga – R. Sallai, Ad. Szalai.

Absenti.

  • Andorra: nu are.
  • Ungaria: Dominik Szoboszlai este accidentat.

Istoric Confruntari Directe.

  • Foarte recent s-au mai duelat in preliminariile pentru Mondialul din 2018.
  • Ungaria a castigat pe teren propriu si a facut-o foarte clar, cu un neverosimil 4-1.
  • Surpriza a fost ca si Andorra s-a impus acasa, cu scorul de 1-0.

Ponturi pariuri Andorra – Ungaria – Releu.

Va propun sa pariem pe o victorie clara a oaspetilor pentru ca sunt net superiori. Daca mizam pe un succes al ei la Handicap -1 avem o cota de 1.51 la Netbet, una dintre acele case de pariuri cu bonus pariu fara risc la inregistrare.

Ungaria are mai multi fotbalisti care evolueaza in campionate tari ale Europei, in timp ce jucatorii oaspetilor sunt majoritatea amatori. Gulacsi si compania au castigat foarte clar duminica in San Marino, cu 3-0 si eu ma astept la un deznodamant asemanator.

Andorra este una dintre cele mai echipe de pe Batranul Continent. Drept dovada, ea vine dupa 6 infrangeri la rand si 5 dintre ele au fost la minim 2 goluri diferenta. A pierdut in acest fel cu Insulele Feroe, Malta sau Letonia, adversare sub nivelul celui de acum.

Pronostic Andorra – Ungaria & Cota: Ungaria Handicap Meci -1 – 1.51