Angers – Montpellier ponturi pariuri 22.02.2020

angers - montpellier pronosticuri

Echilibru perfect la cote, dar nu si la forma cand vorbim de partida dintre Angers si Montpellier de la ora 21:00. Golurile sunt cele pe care voi miza la acest joc, gasind o cota foarte buna la Fortuna Online, pronostic ce poate fi pus si pe biletul zilei in cota 2.

Angers - Montpellier ponturi pariuri 22.02.2020

Angers.

Alb-negrii nu isi mai revin din forma slaba in care au intrat, insa promit o schimbare cat se poate de repede. Echipa lui Moulin se afla pe locul 14 cu 30 de puncte, la 4 distanta de zona rosie, simtind oarecum presiunea din spate. Angers a ajuns la 4 infrangeri consecutive, intrand in poate cea mai grea pasa de pana acuma. In aceste 4 partide, Angers a inscris un singur gol, primind alte 7.

Ait Nouri si El Melali continua sa se lupte cu accidentarile si in aceasta saptamana si vor lipsi de la acest joc, in timp ce Ninga nu va fi pe banca datorita cartonasului rosu din ultima etapa.

Montpellier.

O pozitionare mult mai buna pentru echipa oaspete care se lupta chiar la locurile de cupa europeana din acest sezon. Montpellier se pozitioneaza pe locul 6 cu 37 de puncte, la 4 in spatele calificarilor din UCL.

Intr-adevar, nici ea nu traverseaza o perioada prea buna, avand o forma oscilanta in rezultate insa la fiecare joc arata totusi atitudine. Dupa victoria contra lui St.Etienne, oaspetii nu au reusit sa lege acest succes, pierzand in deplasarea de la Monaco, scor 0-1

Cozza continua sa fie singura absenta a echipei armeanului Der Zakarian.

Vezi pontul propus la Monchengladbach vs Hoffenheim, cota 1.69!

Echipe Probabile și Absenți.

Echipe Probabile:

Angers (4-1-4-1): Butelle – Doumbia, Thomas, Traore, Manceau – Santamaria – Thioub, Fulgini, Pereira, Bamba – Bahoken

Montpellier (3-5-1-1): Bertaud – Congre, Hilton, Le Tallec – Souqet, Chotard, Ferri, Savanier, Ristic – Mollet – Laborde

[thrive_link color='green' link='https://10pariuri.ro/bonus/efortuna' target='_self' size='medium' align='aligncenter']Vezi toate cotele pentru Angers – Montpellier[/thrive_link]

Absenti.

  • Angers: Ait Nouri si El Melali
  • Montpellier: Cozza

Istoric Confruntări Directe.

  • La jocul de pe terenul lui Montpellier, tabela a inghetat la 0-0, cele doua echipe impartindu-si punctele in mod egal.

Ponturi pariuri Angers – Montpellier –  Andrew.

Desi niciuna nu are un golaveraj impresionant in aceasta perioada, cred ca este timpul pentru o schimbare in acest sens, mizand pe un interval de 2-3 goluri in meci.

Greu de crezut si de vazut un Angers complet pierdut si afla intr-o astfel de forma, asteptandu-ma la a incerca sa schimbe ce se petrece acum in club. Bookmakerii i-au in calcul o astfel de descatusare din moment ce ofera o cota in scadere pentru gazde.

Montpellier nu sta grozav in deplasare, insa daca adversara ii va permite sa practice jocul dorit, cu siguranta ca va pune mari probleme, si de ce nu, chiar sa isi treaca numele pe tabela.

Pronostic Angers – Montpellier: 2-3 goluri – 2.00

[thrive_link color='blue' link='https://10pariuri.ro/bonus/efortuna' target='_self' size='small' align='center']Pariază pontul Aici – Ai Bonus 500 RON![/thrive_link]