Wolves – Everton ponturi pariuri 12.07.2020

wolves - everton - pronosticuri pariuri 12012020

Wolves si Everton se vor infrunta duminica de la ora 14.00 pe Molineux Stadium in cadrul etapei a 35-a din Anglia Premier League. Partida este una foarte interesanta, ambele formatii fiind implicate in lupta pentru participarea in  Europa League, iar orice pas gresit pe acest final de sezon poate insemna ratarea obiectivului propus.

Wolves Everton ponturi pariuri 12 07 2020 Wolves.

Este pe locul 6 in Premier League cu 52 de puncte in 34 de etape, pozitia actuala o califica in Europa League, dar avansul fata de urmaritoare este unul minim, Burnley, a 10-a clasata este la doar 3 lungimi in spatele sau.

Parea ca pauza cauzata de pandemie nu a afectat-o, reusind sa castige primele 3 intalniri dupa reluarea Premier League, insa au urmat doua esecuri cu Arsenal si Sheffield United, rezultate care i-au spulberat practic visul de a evolua in Champions League.

Ultima data a pierdut 3 partide consecutive in noiembrie 2018, de asemenea un alt record negativ de 3 meciuri consecutive fara gol marcat dateaza din aprilie 2012. Raul Jimenez a fost implicat in 34 dintre golurile marcate de lupi cu 24 de reusite si 10 pase decisive.

Everton.

Infrangerea cu Tottenham si remiza de pe teren propriu cu Southampton au indepartat-o teoretic de aspiratiile sale la cupele europene, nu ii ramane decat varianta victoriei pe Molineux Stadium.

Incepuse bine la reluarea Premier League, remiza alba cu marea sa rivala Liverpool, apoi victorie la Norwich si acasa in fata lui Leicester, iar Carlo Ancelotti si elevii sai sperau la o clasare in primele 6.

Daca va pierde in fata lui Wolves va atinge un record negativ ce dateaza din sezonul 2003/2004, cand a pierdut 11 partide in deplasare in Premier League.

Trebuie mentionat ca nu a castigat decat 3 meciuri din ultimele 31 disputate in fata formatiilor din prima jumatate a campionatului englez.

Echipe Probabile și Absenți.

Echipe Probabile:

Wolves  (3-5-2): Rui Patricio – Boly, Coady, Saiss – Doherty, Ruben Neves, Joao Moutinho, Dendoncker, Jonny – Jimenez, Diogo Jota.

Everton(4-4-2): Pickford – Coleman, Keane, Mina, Digne – Gordon, Davies, Sigurdsson, Iwobi – Richarlison, Calvert-Lewin.

Vezi toate cotele pentru Wolves – Everton!

Absenti.

  • Wolves: Adama Traore, Pedro Neto – incerti.
  • Everton: Gbamin,  Tosun – accidentati;  Delph, Holgate, Walcott, Andre Gomes – incerti.

Istoric Confruntari Directe.

  • De la revenirea lui Wolves in Premier League cele doua echipe s-au infruntat de 3 ori, fiecare dintre ele are cate o victorie, un meci s-a terminat la egalitate.

Ponturi Liga 1: Universitatea Craiova – FCSB: cota 2.30!

Ponturi pariuri Wolves – Everton – Lily84.

Victoria este absolut necesara in cazul ambelor formatii, am argumentat anterior de ce anume, insa in opinia mea Wolves are prima sansa contra lui Everton, iar asta nu doar prin prisma avantajului terenului propriu.

Lupii au un atac extrem de tenace, sunt o echipa organizata, care evolueaza in mare in aceiasi formula, iar omogenitatea poate fi un atu intr-o partida stransa precum aceasta.

Am ales ca pont Wolves castiga oricare repriza, in ideea in care Everton a demonstrat carente la mijlocul terenului si in defensiva, de asemenea caramelele nu se descurca chiar bine cu formatiile din prima jumatate a clasamentului.

Pronostic Wolves – Everton: Wolves castiga oricare repriza – 1.75