Anglia – Tara Galilor, ponturi la pariuri pentru derby-ul britanic de la EURO 2016!

Runda a doua a grupei B de la Euro 2016 va fi deschisa de intalnirea dintre Anglia si Tara Galilor, partida ce va avea loc joi 16 Iunie 2016 de la ora 16:00 pe Stade Bollaert-Delelis din Lens.

Dupa parcurusul celor doua echipe din prima runda a Campionatului Europea casele de pariuri n-au schimbat foarte mult sansele de reusita pentru cele doua echipe. Chiar daca selectionata Angliei n-a impresionat in prima partida, ea este in continuare favorita la victorie in aceasta partida, primind o cota de 1.50 la casa de pariuri Efortuna, in timp ce selectionatei Tarii Galilor nu i se acorda mari sanse, avand o cota de 7.00 la Sportingbet.  Pentru un rezultat de egalitate primim o cota de 4.14 la Betfair.

In ciuda faptului ca pe teren vor fi jucatori precum Rooney, Harry Kane sau Gareth Bale se anticipeaza un meci cu putine reusite. Cota pentru tipul de pariu sub 2.5 goluri este de 1.74 la casa de pariuri Netbet. Cei care se asteapta la un meci cu cel putin trei goluri marcate isi pot dubla banii mizand pe cota 2.08 oferita de Unibet.

Pont pariuri de incredere foarte mare in partida Anglia – Tara Galilor: sub 3.5 goluri, cota 1.25 la Efortuna
Pronostic fotbal cu incredere mare la intalnirea Anglia – Tara Galilor: Tara Galilor handicap asiatic +1, cota 2.09 la Betfair
Predictie fotbal cu incredere medie la meciul Anglia – Tara Galilor: Gareth Bale marcheaza, cota 3.50 la Netbet
Ponturi pariuri incredere mica Anglia – Tara Galilor: scor corect 1:1, cota 7.50 la Sportingbet
Pronostic Bomba pentru meciul Anglia – Tara Galilor: Garry Cahill primeste cartonas, Gareth Bale marcheaza si peste 11.5 cornere, cota 41.00 la Unibet

Leave a Comment: