Anorthosis – Gent ponturi pariuri 25.11.2021

anorthosis gent ponturi pariuri

Partida relativ facila pentru liderul grupei B in runda a 5-a din Europa Conference League. KAA Gent va juca in compania „lanternei rosii”, Anorthosis Famagusta, partida urmand a se disputa joi seara, de la ora 22:00, pe Neo GSP Stadium din Nicosia. Urmareste aceasta avancronica pentru a afla care este recomandarea mea de la acest joc!

anorthosis gent ponturi pariuri

Anorthosis.

Este o echipa destul de inconstanta in evolutii, victoriile alternand cu egalurile si infrangerile.

In weekend a jucat in campionatul intern si a pierdut cu 3-2 in fata celor de la Olympiakos Nicosia. Kyle Lafferty a evoluat pentru prima data de la revenirea dupa accidentare; atacantul din Irlanda de Nord a fost titular, insa a fost schimbat la cateva minute dupa reluarea reprizei a doua. Cred ca de aceasta data va fi lasat pe banca, locul acestuia urmand a fi luat cel mai probabil de georgianul Nika Katcharava.

Referitor la situatia din aceasta grupa de Conference League, era ultima inainte de startul acestei etape cu doar 2 puncte. Are sanse infime de clasare pe unul din primele 2 locuri.

Gent.

Se deplaseaza la Nicosia cu un moral bun dupa ce in weekend a reusit sa castige la Waregem cu 1-2. Unul dintre oamenii cheie ai succesului de sambata a fost fundasul angolez Nurio Fortuna. Chiar daca nu a reusit sa marcheze, Fortuna a contribuit decisiv la marcarea ambelor goluri (2 assist-uri).

Este liderul acestei grupe cu 10 puncte, cu 3 puncte mai mult decat ocupanta locului secund, Partizan Belgrad. In cazul in care va castiga acest duel, va fi matematic calificata in primavara europeana de pe prima pozitie, nemaicontand astfel rezultatele din ultima runda.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Anorthosis (4-2-3-1): Tzur – Hambardzumyan, Antoniadis, Risvanis, Avraam – Husbauer, Artymatas – Christofi, Popovic, Warda – Katcharava.

Gent (3-4-1-2): Bolat – Hanche-Olsen, Ngadeu, Okumu – Castro-Montes, De Sart, Kums, Fortuna – Odjidja-Ofoe – Depoitre, Tissoudali.

Absenti.

  • Anorthosis: Busuladzic.
  • Gent: Chakvetadze.

Istoric Confruntari Directe.

  • S-au mai intalnit de 2 ori; ambele partide au fost castigate de Gent. Totodata, in ambele jocuri s-au dat peste 1.5 goluri. Pentru ca formatia belgiana sa castige si acest joc si sa avem si un minimum de 2 goluri inscrise in meci, se da cota 2.05 la Betano. Daca vrei sa afli cum iti poti imbunatati procentajul de reusita la pariuri, citeste articolul Cum sa castigi la pariuri.

Ponturi pariuri Anorthosis – Gent – ionel_iulian94.

In aceasta confruntare merg pe mana formatiei favorite si mizez pe 2 solist, pronostic cotat cu 1.72 la Betano. Citeste si articolul Betano bonus fara depunere.

In alegerea pronosticului m-am bazat pe faptul ca Gent are de partea ei lotul mai valoros. De asemenea, am mizat si pe faptul ca formatia belgiana va cauta sa castige acest meci pentru a-si asigura prezenta in primavara europeana de pe primul loc inca din aceasta runda.

Anothosis nu a impresionat mai deloc in aceasta grupa, pierzand ambele jocuri disputate cu primele 2 clasate si luand doar 2 puncte din dubla mansa cu micuta formatia estoniana, FLora.

Pronostic Anorthosis – Gent & Cota: 2 – 1.72