Argentina – Columbia ponturi pariuri 02.02.2022

argentina columbia ponturi pariurii

La mijlocul saptamanii, avem in America de Sud preliminarii pentru Cupa Mondiala, iar Argentina, echipa clasata pe pozitia secunda in grupa de calificare, va primi vizita celor din Columbia, echipa care mai are sanse la calificare, in cazul unei victorii avand sansa sa o devanseze pe Uruguay si sa o egaleze pe Peru.

Partida se va disputa pe Estadio Mario Alberto Kempes din Cordoba, incepand cu ora 01:30, fiind arbitrata de brazilianul R. Claus si nu va fi transmisa pe canalele publice din Romania.

argentina columbia ponturi pariurii

Urmariti analiza partidei si pontul propus la casa de pariuri Unibet!

Argentina

Argentina este deja calificata la Cupa Mondiala, clasandu-se pe pozitia secunda in grupa, cu 32 de puncte adunate in cele 14 jocuri disputate, cu 22 de goluri marcate si 7 incasate.

Argentina, alaturi de Brazilia nu a pierdut niciun meci in aceste preliminarii, in precedentele doua jocuri inregistrand o remiza, 0-0 cu Brazilia si o victorie 1-2 in deplasare cu Chile, chiar in ultimul joc, prin golurile marcate de Di Maria si Martinez.

Pe teren propriu, Argentina a adunat 15 puncte in cele 7 jocuri disputate, cu 10 goluri marcate si doar 2 incasate. Argentinienii nu il au la dispozitie pe Messi, dar au multiple solutii de foarte mare calitate, antrenorul Scaloni permitandu-si in jocul precedent sa il tina rezerva pe Dybala.

Columbia

Columbia isi joaca una din ultimele sanse de a prinde un loc de Cupa Mondiala, avand de recuperat 3 puncte fata de Peru, echipa clasata pe pozitia a 4-a, loc care duce direct la turneul final. Au adunat in cele 15 jocuri disputate 17 puncte, cu 16 goluri marcate si 18 incasate.

Columbienii au o serie de 6 jocuri fara victorie, in care au adunat 4 remize si 2 infrangeri, ultima dintre acestea venind chiar in ultimul joc, pe teren propriu contra celor din Peru, echipa cu care se lupta direct pentru locul 4.

In deplasare, Columbia are 7 puncte adunate in 7 jocuri disputate, cu 8 goluri marcate si 11 incasate. Au nevoie mare de victorie, dar avand in vedere ultimele rezultate, le va fi foarte greu sa reuseasca sa se impuna, pe terenul unei echipe care nu a fost invinsa in aceste preliminarii.

Echipe probabile si absenti

Echipe probabile

Argentina (4-3-3): Martinez – Tagliafico, Acuna, Otamendi, Molina – Lo Celso, Paredes, Correa – Dybala, Martinez, Di Maria

Columbia (4-4-2): Ospina – Cuadrado, Mina, Sanchez, Mojica – Rodriguez, Barrios, Uribe, Diaz – Alzate, Falcao

Absenti

Argentina:

Columbia:

Istoric confruntari directe

In precedentele 3 partide directe, Columbia are o victorie, iar doua partide s-au incheiat la egalitate, ultima dintre ele fiind la Copa America 2021, unde Argentina a trecut in semifinale de Columbia dupa executarea loviturilor de departajare.

Argentina – Columbia ponturi pariuri – Paul0722

Pariati pronosticul propus pentru acest joc cat si biletul zilei cota 3 oferit de tipserii nostri!

Argentina are calificarea asigurata si cu siguranta jucatorii o vor lasa mai moale, evitand accidentarile, desi ultimul joc disputat, victoria din Chile, ne-a demonstrat indarjirea de care dau dovada cand intra in teren si modul de abordare al jocurilor ramase.

Columbia isi joaca una din ultimele sanse la calificare, dupa ce a pierdut meciul trecut, considerat aproape decisiv, impotriva celor din Peru, echipa care i-a devansat si poate sa se califice la Cupa Mondiala.

Consider ca acest meci va fi la dispozitia Argentinei, avand in vedere ultimele rezultate inregistrate de Columbia, echipa care are 6 jocuri la rand fara victorie.

Pronostic Argentina – Columbia: 1X, P 1.5 G si P 6.5 cornere – COTA 2.30!