Argentina – Ecuador ponturi pariuri 04.07.2021

argentina ecuador ponturi pariuri

Estadio Olimpico Pedro Ludovico din Goiania va gazdui duminica dimineata cu incepere de la ora 04.00 partida dintre reprezentativele de fotbal ale Argentinei si Ecuadorului. Meciul va conta pentru faza sferturilor de finala de la Copa America.

argentina ecuador ponturi pariuri

Argentina.

Pumele au debutat cu o remiza la Copa America, 1-1 impotriva celor din Chile, dar acest rezultat s-a datorat in mare parte impreciziei de care au dat dovada atacantii argentinieni care au avut numai putin de 18 oportunitati de a marca.

Nu s-a repetat povestea insa si in urmatoarele trei jocuri pe care le-au castigat: 1-0 cu Uruguay si Paraguay, respectiv un 4-1 impotriva Venezeulei si astfel a terminat pe primul loc in grupa.

Gratie acestor rezultate va evita Brazlia pana in finala, daca va trece de Ecuador, adversarul din semifinale va fi decis in urma partidei dintre Columbia si Uruguay.

Lionel Scaloni opteaza de regula pentru un sistem 4-2-3-1 sau un 4-3-3 in functie de jucatorii pe care ii aliniaza. In oricare dintre optiuni Sergio Aguero este principalul atacant central, iar Lionel Messi va evolua in spatele sau pentru 4-2-3-1. In caz contrar ,4-3-3, Lionel Messi se regaseste de obicei pe aripa dreapta.

Ecuador.

A tremurat serios pentru calificarea in optimi, chiar daca in ultimul meci a scos o remiza in fata Braziliei, un eventual succes al Venezuelei contra celor din Peru punea capat aventurii sale la competitia continentala.

Nu a cumulat decat 3 puncte in faza grupelor, un esec in fata Columbiei, urmat de 3 remize au fost rezultatele obtinute de elevii lui Gustavo Alfaro pana acum la Copa America.

In ciuda faptului ca nu a bifat niciun succes la acest turneu final ramane un adversar imprevizibil, foarte bine organizat pe faza defensiva, dar care poate surprinde prin contraatacuri taioase, bine articulate si percuntante.

Echipe probabile si absenti.

Echipe probabile.

Argentina (4-2-3-1): Emiliano Martinez – Molina, Lisandro Martinez, Otamendi, Acuna – Paredes, Lo Celso – Lautaro Martinez, Messi, Gomez – Aguero.

Ecuador (4-3-3): Galindez – Angelo Preciado, Hincapie, Arboleda, Estupinan – Franco, Mendez, Caicedo, Palacios – Ayrton Preciado, Valencia.

Vezi aici toate cotele pentru Argentina – Ecuador!

Absenti.

Argentina: nu sunt.

Ecuador: nu sunt.

Istoric confruntari directe.

Argentina a castigat precedentele 3 infruntari directe, din care insa doar doua au fost partide oficiale, totusi pot fi recomandate pentru biletul zilei azi pronosticuri pe un rezultat pozitiv al pumelor.

Ponturi pariuri Argentina – Ecuador Lily84.

Argentina porneste cu prima sansa in acest meci, a prestat un joc foarte solid la Copa America si pare ca va lupta pentru trofeu cu Brazilia, dar nu trebuie sa neglijeze adversara din sferuri.

Ecuador la randul sau spera intr-o surpriza, greu de crezut ca se va si petrece, dar oricum va da totul in acest joc, indiferent de desfasurarea ostilitatilor si scorul tabelei de marcaj.

Mizez pe un succes al pumelor in timp regulamentar, este greu de crezut ca Lautaro Martinez, Lionel Messi si Kun Aguero nu vor reusi sa gaseasca drumul catre gol in fata unui unui adversar caruia i-au marcat 10 goluri in precedentele 3 partide directe.

Eu voi juca acest pont la agentia 888sport, una dintre casele de pariuri deschise non-stop.

Pronostic Argentina – Ecuador: victorie Argentina & sub 4.5 goluri cota 1.68