Argentina – Uruguay ponturi pariuri 11.10.2021

Forma ionel_iulian94: Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat
Statistici ionel_iulian94
Procentaj: 50%
Castigate: 8/16
Unitati: -245

Luni, de la ora 02:30 dimineata, avem un super duel in Preliminariile Campionatului Mondial din zona Americii de Sud. Este vorba despre confruntarea intre Argentina lui Messi si reprezentativa Uruguay-ului, confruntare ce se va disputa la Buenos Aires. Vezi mai jos care este sugestia mea de la aceasta partida!

argentina uruguay ponturi pariurii

Argentina.

Este neinvinsa in aceste calificari. Dupa cele 9 meciuri jucate (excluzand partida cu Brazilia soldata cu un abandon) a inregistrat 5 victorii si 4 rezultate de egalitate. Are marcate 15 goluri si incasate 6. Lionel Messi este principalul marcator al nationalei cu 5 reusite.

In runda precedenta (partida jucata pe 08.10.2021) a facut 0-0 la Paraguay. Lautaro Martinez si Paulo Dybala au absentat din cauza accidentarilor si mai mult ca sigur vor fi indisponibili si pentru acest joc.

Nu a mai pierdut 1 meci din 2019 (03.07.2019), in cele 23 de jocuri disputate pana la acel esec inregistrand 14 victorii si 9 rezultate de egalitate.

Uruguay.

Este a 4-a in aceasta grupa de calificari la Campionatul Mondial cu 16 puncte. Dupa cele 10 runde pe care le-a jucat a inregistrat 4 victorii, 4 egaluri si 2 esecuri. Are marcate 13 goluri si incasate 10. Luis Suarez este principalul marcator cu 4 reusite.

Este posibil sa apara cateva modificari in primul 11 fata de jocul cu Columbia din runda precedenta. Una dintre cele mai probabile schimbari ar putea aparea in compartimentul ofensiv, acolo unde l-am putea vedea inca din primul minut pe Edinson Cavani.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Argentina (4-4-2): Martinez – Molina, Romero, Otamendi, Acuna – Di Maria, De Paul, Paredes, Papu Gomez – Messi, Correa.

Uruguay (4-4-2): Muslera – Nandez, Godin, Gimenez, Vina – Valverde, Vecino, Bentancur, Nunez – Suarez, Cavani.

Absenti.

  • Argentina: Dybala, Martinez.
  • Uruguay: nu sunt anuntate absente notabile.

Istoric Confruntari Directe.

  • 2 din ultimele 3 intalniri directe s-au incheiat la egalitate.
  • In 4 din precedentele 5 dispute directe s-au dat sub 2.5 goluri. Pentru un nou meci cu maximum 2 goluri marcate, se da cota 1.72 la Betano, una din topul caselor de pariuri online.

Ponturi pariuri Argentina – Uruguay – ionel_iulian94.

Dat fiind faptul ca miza este una mare pentru ambele nationale, ma astept la o disputa destul de echilibrata, cu egalitate la pauza sau final.

Ca urmare, recomand pariul PSF X, pronostic cotat cu 1.70 la Betano. Poti primi aici 1.000 RON bonus – vezi din articolul Cod promo Betano cum faci asta.

Si ultimele intalniri directe au fost destul de stranse prin prisma scorului. In 4 din precedentele 6 dispute directe s-a inregistrat egalitate la pauza sau final.

Pronostic Argentina – Uruguay & Cota: Pauza sau Final X – 1.70

Leave a Comment: