Caută
Close this search box.

FC Arges – Chindia ponturi pariuri 25.09.2021

fc arges chindia ponturi pariuri

Dupa victorii pe linie in ultima vreme, FC Arges si Chindia se intalnesc in cadrul rundei cu numarul 10 din Liga 1 de la ora 17:00 pe Stadionul din Trivale. Se anunta un joc inchis in care fiecare dintre cele doua formatii va fi preocupata mai mult de puncte in speranta ca isi vor mentine invincibilitatea si dupa aceasta runda.

fc arges chindia ponturi pariuri

FC Arges.

Antrenata de la margine de cuplul Prepelita-Ivanovschi, formatia argeseana si-a dat un restart complet dupa start-ul sezonului si se afla din nou printre echipele ce vor candida la un loc in play-off.

Conform ultimelor 5 runde, FC Arges se afla pe podium cu un total de 12 puncte, reusind sa inregistreze 4 victorii, dar si o infrangere, aceea tocmai in fata campioanei, CFR Cluj (0-1).

De atunci, alb-violetii au ajuns sa bifeze 3 succese la rand, iar mai mult decat atat, au reusit sa inchida poarta in toate jocurile. S-a impus pe rand in Groapa contra lui Dinamo (2-0), ca mai apoi sa castige acasa cu nou-promovata, U.Craiova (1-0). Ultima runda a mai adus un succes in favoarea pitestenilor, scor 1-0 pe terenul ultimei clasate, Academica.

Mai mult decat atat, echipa argeseana a reusit o calificare importanta in urmatorul tur din Cupa Romaniei, eliminand-o pe formatia lui Marius Croitoru, FC Botosani, abia la loviturile de departajare.

Chindia.

Dupa ce in stagiunea precedenta s-a luptat aproape de jumatatea clasamentului mai bine de cateva luni bune, iata ca si acum, situatia din jurul echipei lui Emil Sandoi o claseaza pe locul 10 dupa 9 runde.

Formatia targovisteana a ajuns sa bifeze 3 victorii, 3 egaluri si tot atatea infrangeri, timp in care au adunat cca 12 puncte, iar de curand lucrurile au intrat pe un trend ascendent.

Inainte de ultimele 2 runde, Chindia nu reusea sa bifeze un nou succes, pierzand chiar si pe terenul ilfovenilor de la Voluntari (2-1).

De atunci, echipa lui Sandoi a avut o altfel de atitudine in urmatoarele jocuri, reusind sa adune maximul de puncte din partidele cu Mioveni (1-0) si Farul (2-0). Un rezultat complet neasteptat in ultima runda in fata echipei de la malul marii, Daniel Popa fiind eroul targovistenilor cu prima dubla din acest sezon.

Chindia continua si in ea Cupa Romaniei dupa o calificare la limita in fata Miercurei Ciuc, targovistenii reusind sa se impuna cu 1-0.

Echipele probabile si absenti

Echipele probabile.

FC Arges (4-2-3-1): Greab – Tofan, Turda, Xavier, Pițian – Meza Colli, Raynov – Dumitru, Șerban, De Jonghe – Cr.Tănase

Chindia (4-2-3-1): Căbuz – Căpușă, Celea, Iacob, Dinu –Popadiuc, Dulca – Cantave, Șerban, Neguț- Popa

Absenti.

FC Arges:

Chindia: –

Istoric Confruntări Directe

S-au impartit punctele in mod egal conform celor doua partide directe din 2021. FC Arges s-a impus in Trivale cu 3-1, insa la doua saptamani distanta, Chindia reusea o victorie tot pe aceasta arena, scor 1-0.

Cele mai interesante pronosticuri Liga 1 le poti plasa la Fortuna unde poti profita de o cota de 1.85 pentru un rezultat de egalitate la pauza jocului din Trivale.

Ponturi pariuri FC Arges – Chindia -> Andrew.

Dupa victorii pe linie in ambele tabere, ma astept la un joc inchis in aceasta dupa-amiaza unde cred ca punctele se vor imparti in mod egal, mizand in consecinta pe un rezultat alb la jocul din Trivale la o cota foarte buna propusa de Fortuna.

FC Arges nu a mai cedat in defensiva de mai bine de 4 jocuri oficiale si cred ca va acuza oboseala in aceasta dupa-amiaza. Intalneste un adversar care se aseaza foarte bine in teren si conform clasamentului, un punct i-ar ajuta pe elevii lui Prepelita avand in vedere ca nu au reusit sa obtina decat 3 puncte din cele 12 puse in joc.

Chindia a prins curaj dupa succesul cu Farul insa isi creeaza un numar prea mic de ocazii de gol pentru a spera la inca o victorie tocmai pe terenul argesenilor. Avand in vedere forma de moment, trupa lui Sandoi se va multumi cu un egal in deplasare si cred ca are toate sansele sa plece neinvinsa, fiind suficient pentru a se mentina aproape de zona de play-off.

Pronostic FC Arges – Chindia:X solist – 3.00