Arges – Gaz Metan ponturi pariuri 17.01.2021

Arges Gaz Metan Ponturi Pariuri

Duminica dupa amiaza de la ora 14:30 vom avea un duel pentru runda 17 din Liga 1, intre 2 adversari care lupta pentru evitarea retrogradarii in acest sezon. Vezi ce spun datele statistice si care este pontul pe care ti-l propun!

Arges Gaz Metan Ponturi Pariuri

Partida dintre cele doua echipe cu parcursuri destul de slabe in acest sezon de Liga 1, va putea fi urmarita in transmisiune directa pe Digi Sport 1, Look Sport si Telekom Sport. K-boom v-a pregatit pentru acest duel un pronostic cu cota 1.62, pe care il puteti combina cu alte pronosticuri oferite de tipsterii 10pariuri.

Arges.

Vine dupa o victorie obtinuta in extremis in deplasarea de la Botosani, cu golul victoriei marcat in minutul 90+2, de catre Sylvain Deslandes. In ciuda acestei victorii inca mai ocupa ultima pozitie cu doar 14 puncte acumulate si cu un golaveraj negativ, cu 15 goluri marcate si 24 incasate.

Aceasta victorie din prima runda din retur ii da sperante pentru mai departe, dar o si obliga sa obtina inca 3 puncte pentru a se departa de lanterna rosie. A jucat de 8 ori pe teren propriu, meciuri in care a obtinut 2 victorii, 2 egaluri si 2 infrangeri.

Atacantul elvetian Cephas Malele este cel mai bun marcator al echipei cu 6 reusite.

Gaz Metan.

Este o echipa in crestere de forma dupa ce surprinzator a obtinut 2 victorii in ultimele 2 runde jucate in campionat. Aceste victorii au departat-o pentru moment de ultimele locuri.

In acest moment ocupa locul 9 cu 19 puncte si cu un golaveraj negativ, cu 21 goluri marcate si 26 primite. In deplasare a castigat de 3 ori si de alte 5 ori a fost invinsa.

Pentru moment nu au fost adusi jucatori importanti, in schimb au plecat: atacantul Sanoh si mijlocasul Droppa la Voluntari, iar Smola a fost imprumutat in Cehia. Nicolao Dumitru este cel mai bun marcator al echipei, acesta reusind sa o bage de 7 ori „in ate”.

Echipe Probabile și Absenți.

Echipe Probabile:

Arges (4-4-2): Greab – Musat, Deslandes, Tofan, Maric – Colli, Serbam, Draghici, Maes – Ndiaye, Dumitru.

Gaz Metan (3-5-2): Plesca – Larie, Butean, Matias – Pambou, Alceus, Valente, Trif, Horsia – Da Silva Oliveira, Nitu.

Absenti.

  • Arges : Nu este cazul.
  • Gaz Metan: Nu este cazul.

Istoric Confruntari Directe.

  • Ultima partida directa a fost cea din turul campionatului, cand am avut parte de o victorie a mediesenilor cu scorul de 2-0.

Ponturi pariuri Arges – Gaz Metan – K-boom.

Duminica vom avea o partida intre 2 echipe aflate in a doua parte a clasamentului. Am ales pentru voi acest meci intre doua echipe cu aparari destul de slabe si o sa merg pe un pronostic pe goluri, in care trebuie sa avem minim 2 goluri si maxim 5. In categoria ponturi pariuri Liga 1 pentru azi, mai puteti gasi pronosticuri de la inca 2 meciuri.

Echipa gazda a avut in 3 din ultimele 4 partide, peste 1.5 goluri in meci si maxim 5 goluri. De asemenea Gaz Metan a avut parte de minim 2 goluri pe partida in 8 din precedentele 10 jucate in Liga 1 si intr-unul singur din acestea s-au depasit 5 goluri. In toate cele 7 dueluri directe am avut parte de minim 2 goluri si maxim 4 si ma astept ca si in acest meci sa vedem macar un interval de 2-5 goluri.

Pronostic Arges – Gaz Metan: Interval goluri 2-5 – 1.62.